vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers overvallen 67-jarige vrouw en haar zoon

Rovers overvallen 67-jarige vrouw en haar zoon

-

Does Travel - naar Suriname

Een 67-jarige vrouw en haar 30-jarige zoon zijn woensdagavond aan de Nieuwe Charlesburgweg in Suriname overvallen bij een magazijn. Bij de roofoverval zijn zij mishandeld, waardoor zij met de ambulance moesten worden vervoerd.

Moeder en zoon bevonden zich bij hun magazijnruimte om die te sluiten, toen drie criminelen hen overrompelden. De rovers waren gewapend met een jachtgeweer en vuistvuurwapens en wisten twee mobiele telefoons en andere spullen buit te maken.

Zij sloegen de slachtoffers met de wapens op het hoofd waardoor ze verwondingen opliepen. De zoon werd gekneveld met plakband. Hij wist zich te bevrijden en om hulp te roepen.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Het lijkt erop dat de rovers in Suriname ervanuit gaan dat ze altijd vrij uit komen. Suriname is een te klein land om zoveel rovers te herbergen, zonder dat ze opvallen in de gemeenschap. De conclusie is dat elke rover in de kiem gesmoord moet worden. Niet alleen door de politie, maar de gemeenschap kan ook een bijdrage aan opsporing leveren door oplettend te zijn en verdachte situaties altijd doorgeven.


    gemodereerd
  2. Het is aan de veiligheidsdiensten om hun op te sporen en te elimineren. Maar wanneer ze zelf zo corrupt zijn, gaat dat nooit lukken om de rovers problematiek in Su op te lossen. De regering moet ook er boven op staan. Vooral de minister van Justitie speelt een zeer belangrijke rol om de misdaad te bestrijden.


    gemodereerd
  3. Het is raadzaam dat bedrijven verborgen camera’s plaatsen. Deze rattenbende moet uitgeroeid worden.
    Hardwerkende mensen beroven. Wat een gore smeerlappen. Hardere straffen zij op z’n plaats


    gemodereerd
  4. Als ik zulke berichten lees jeuken mijn handen, en krijgt gelijk waas voor mijn ogen !! Ik vind dat de Pres. C.Santokhi, de ”doodstraf moet herinvoeren”. Dan wordt(is) hij zeker onsterfelijk in Su.

    sari tori

    Jack


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES