woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCOVID-19 update: 2 doden en 26 nieuwe gevallen

COVID-19 update: 2 doden en 26 nieuwe gevallen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 2 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Ook zijn er 26 nieuwe gevallen van besmetting geregistreerd.

Dat blijkt donderdagavond 11 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. De meeste nieuwe besmettingen zijn in Paramaribo (10) gevolgd door Wanica (8).

Donderdag is ook een partij AstraZeneca vaccin gearriveerd op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. Het gaat om een hoeveelheid die is geschonken aan Suriname door Barbados:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. na deze twee doden gaan ze alles versoepelen , wel raar omdat ze minder testen , en daardoor er minder mensen positief zijn , dus doden door de corona worden niet mee geteld , alleen als er minder positieven zijn gaan ze versoepelen , en regering U meet met twee maten , U versoepelingen houdt in dat casino’s , ressorts , sportscholen en andere gelegenheden open mogen zijn , , en restaurants niet , maar ja de doden hoeven niet meer te eten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES