COVID-19 update: 2 doden en 26 nieuwe gevallen

5

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 2 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Ook zijn er 26 nieuwe gevallen van besmetting geregistreerd.

Dat blijkt donderdagavond 11 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. De meeste nieuwe besmettingen zijn in Paramaribo (10) gevolgd door Wanica (8).

Donderdag is ook een partij AstraZeneca vaccin gearriveerd op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. Het gaat om een hoeveelheid die is geschonken aan Suriname door Barbados:

Bekijk ook:

5 REACTIES

  1. na deze twee doden gaan ze alles versoepelen , wel raar omdat ze minder testen , en daardoor er minder mensen positief zijn , dus doden door de corona worden niet mee geteld , alleen als er minder positieven zijn gaan ze versoepelen , en regering U meet met twee maten , U versoepelingen houdt in dat casino’s , ressorts , sportscholen en andere gelegenheden open mogen zijn , , en restaurants niet , maar ja de doden hoeven niet meer te eten.


    Maak melding

  2. Surinamers waar ook ter wereld hebben over het algemeen geen greintje empathie in hun mars, alleen als ze iets van je nodig hebben. Zie het commentaar van de dommeriken die voor het gemak even aannemen dat het de eigen schuld is van de degenen die zijn overleden. Verder denken dan hun beknopte neus lang is, dat is al teveel gevraagd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.