Automobilist verliest controle over het stuur en rijdt voertuig total loss

10
Automobilist verliest controle over het stuur en rijdt auto total loss
De man werd met een ambulance afgevoerd.

De bestuurder van dit voertuig heeft vanmiddag de controle over het stuur verloren en zijn auto total loss gereden. Het ongeval gebeurde rond 17.00u aan de Helena Christinaweg in Suriname.

De automobilist reed met een vrij hoge snelheid over de Helena Christinaweg, komende uit de richting van de Bomaweg. Ter hoogte van pandnummer 500 verloor hij de controle over het stuur en raakte een inrit-schoei, een betonnen paal en een ijzeren schuifpoort.

Het voertuig raakte zwaar beschadigd en de bestuurder raakte gewond. De Surinaamse politie schakelde een ambulance in om de man naar de Spoedeisende Hulp te vervoeren.

Onderweg naar het ziekenhuis kreeg de ambulance een lekke band. Op moment van schrijven staat de ambulance langs de weg. Gewacht wordt op een andere ambulance die de man verder kan transporteren.


10 REACTIES

 1. Jarikabba,de bananen plantage is notabene door de Belgen failliet gegaan, vraag me af of Suriname nog een Banana-Republiek of erger geworden is.Zoveel roofmoorden,elke keer weer doden in het verkeer enz.zijn er geen rechtsregels meer in dat land??Chan bo set kong ze werkten dag en nacht ,dat gebeurdt waarschijnlijk niet meer …Money no de,begrijg dat hij geen tovenaar is maar de doorzichtige dingen spreken toch voor zich,dat hij tenminstealvast kan aanpakken?? Sari tori met onze Vaderland?? Moederland??zelf ik weet het niet meer na 40 jaren in de koue kikkerland ,dan snap ik dat Chan het ook niet meer weet waar hij moet beginnen??A kouroe fries mi tongtong ,sorry…


  Maak melding

 2. Met hoge snelheid, jammer dat hij niet door F. Seisburg is meegenomen! Dan was er een Surinaamse Max Verstappen, minder in het verkeer.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Het ook een feit dat 80 procent van de auto’s een slecht bandenprofiel hebben. Hier rijden mensen auto’s met versleten banden. Als het maar rijdt. Hierdoor is er geen grip op de weg en komt men steeds met verhalen de macht over het stuur verliezen. Onderhoud vraagt geld zoals benzine wanneer je wil rijden. KPS heeft de taak ook banden en remmen te controleren. Wanneer dit daad werkelijk gebeurt komt men erachter dat de meeste auto zijn afgekeurd om de weg op te gaan. Hoe slechter de auto’s hoe harder er wordt gereden.
  gemodereerd

 4. Het blijkt dat sommigen reageren om t reageren, lezen nieteens en komen met hun aanval richting anderen 😂, en juist die willen anderen achterlijk noemen mr goed is mr hoe je tegen achterlijkheid aanziet 🤣🤣, LOL 🤣🤣🤣
  gemodereerd

 5. Suriname moet af van zulke spook rijders op een of ander manier .Sorry, geen hulp bieden aan zulke mensen.Het ruimt zichzelf op.
  gemodereerd

 6. Met “vrij hoge snelheid” over de weg scheuren?
  Ben je echt zo belazerd om het leven van anderen op het spel te zetten…. maar oh wacht, zelf de macht over het stuur verloren en moet eens zelf vervoerd worden per ambulance naar het ziekenhuis die ook eens een lekke band krijgt. Nu kun je zelf een keer wachten op hulp
  Hopelijk heb JIJ je lesje geleerd!
  Je hoort je te gedragen in het verkeer idioot, punt uit!


  Maak melding

 7. Dergelijke ongelukken zijn aan de orde van de dag. Men lijkt geen lering te trekken uit voorgaande, soortgelijke ongevallen.
  Weer een duurbetaalde auto naar de schroothoop. Het lijkt wel of men geld te veel heeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.