dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLockdown-overtreder veroorzaakt aanrijding met bezorger op bromfiets

Lockdown-overtreder veroorzaakt aanrijding met bezorger op bromfiets

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding maandagavond in Suriname, is een bezorger op een bromfietser gewond geraakt en afgevoerd met een ambulance. Het verkeersongeval, dat kort na het ingaan van de lockdown plaatsvond, werd veroorzaakt door een lockdown overtredende automobilist.

De bezorger reed op zijn bromfiets over de Mr. R.W. Thurkowstraat richting centrum en de automobilist kwam vanaf de tegenovergestelde richting. Ter hoogte van supermarkt Choi’s wilde de automobilist snel de Twee Kinderenweg inslaan, maar zag de bromfietser over het hoofd.

De bromfietser, die op dat moment voorrang had, knalde tegen de auto en kwam lelijk ten val. Hij liep diverse verwondingen op en werd met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

De Surinaamse politie was snel ter plekke en heeft de automobilist naar het politiebureau afgevoerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Omdat ze allemaal met te donkere ruiten rijden en dus het zicht op de zijspiegels verliezen , vooral bij nacht !!!!Rube


  gemodereerd
 2. Die delivery is ook niet nodig. Als een arme moeder de dure mc donald niet kan betalen dan hoeft de ander het ook niet na 7 u. Meer zieke dikke mensen.
  Bovendien weet iedereen hoe smal de gangetjes in de keukens van de fastfood restaurants zijn. Daar kunnen ze covid verspreiden.


  gemodereerd
 3. @ Faya chiga

  Nee totaal niet met je eens, ze kunnen geen auto rijden: maar ze kunnen niet helpen. Want als je in Su 1 meter voor en achteruit kan rijden, ben je al geslaagd. En als je een paar Srd of andere munt éénheid laat zien, hoef je helemaal niet te rijden. Of je bent een lekkere mokkel, dan zit die vent lekker te geilen, en klaar is kees !!!!!Dat was altijd zo geweest en nu met de economische crisis, zal het wel erger zijn !!! De Surinaamse rijbewijs is net zo waardevol, als de bul wat R. Brunsie behaald heeft !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES