Drie mensen mogelijk verdronken bij illegale oversteek tijdens lockdown

8
Drie mensen mogelijk verdronken bij illegale oversteek tijdens lockdown

De Guyanese politie is dinsdag een zoektocht gestart naar drie personen, die maandagavond vanuit Suriname probeerden Guyana binnen te komen via de backtrack route. Gevreesd wordt dat deze mensen zijn verdronken, bij een illegale oversteek tijdens lockdown.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om twee vrouwen en een man (foto). Ze probeerden Guyana binnen te komen vanuit Nickerie in een speedboot. De boot kwam echter vast te zitten op een zandbank, waarbij de bootsman de drie mensen liet uitstappen. Dit zou gebeurd zijn ter hoogte van strand nummer 63.

De bootsman vertrok daarna en zei tegen de drie dat ze verder door het water konden lopen richting het strand. Vermoedelijk heeft een sterke stroming de mensen meegesleurd.

Maandagavond rond 19.30u heeft een van de vermisten contact gemaakt met familieleden en aangegeven dat zij vanuit Suriname naar Guyana per boot zou oversteken. Daarna is niets meer van haar vernomen.

Een melding van vermissing kwam in de nacht van maandag op dinsdag binnen bij de politie in Guyana. De politie kreeg daarna nog twee meldingen. De Guyanese kustwacht en leden van de Guyana Police Force zijn een grote zoekactie gestart.

De politie is ook op zoek naar de bootsman.


8 REACTIES

  1. Deze bootsman moet opgepakt worden. Hij heeft de lockdown regels overtreden tevens anderen hun levens ingevaar gebracht. Tranga jesie
    gemodereerd

  2. @@ LESLEY : Een SURINAAMSE SCHOFT ZONDER BALLEN loopt al ruim 38 jaar VRIJ ROND in SURINAME,ondanks een EIS van 20 JAAR jAIL wegens massamoorden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.