Tiener (17) drinkt verdelgingsmiddel na herhaalde confrontatie over diefstal

7
brandende kaars RIP

Een zeventienjarige jongeman in Paramaribo heeft maandag een verdelgingsmiddel ingenomen, nadat zijn tante hem steeds confronteerde met een diefstal waarbij spullen thuis bij haar zijn gestolen. Hij is dinsdag in het ziekenhuis overleden.

De jongeman hield toezicht bij de woning van zijn tante toen daar enkele weken terug, naar zijn zeggen een beroving zou hebben plaatsgevonden. Daarbij zijn een halsketting en een mobiele telefoon van de vrouw weggenomen.

Volgens de tiener was de rover gewapend met een mes. De gewapende man zou hem ook nog seksueel hebben misbruikt.

Toen de tante terugkwam en van de diefstal op de hoogte werd gesteld, vroeg zij rekenschap aan de jongeman.

Dit bleef zij herhaaldelijk doen, waarbij ze hem ook steeds vroeg wat hij van de diefstal wist. Het vermoeden bestaat dat hij dit niet meer aankon en daarom de wanhoopsdaad pleegde.

Praten over zelfdoding? Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)


7 REACTIES

 1. Het lijkt mij Verschrikkelijk om voor Dief uitgemaakt te worden terwijl je Iemand helpt die hulp nodig had indien deze Tante idd het bewijs kan leveren dat deze jongeman erbij betrokken was dan heeft ze datgene gezegd wat in haar ogen niets anders dan de waarheid was wat ik niet Snap van deze Jongeman waarom zou je zelfmoord plegen op iets dat volgens hem niet op waarheid berust was je zou kunnen denken dat hij wel iets met het gebeuren te maken zou kunnen hebben en schuldgevoelens kreeg waarmee hij niet kon leven anderzijds gaf hij te kennen sexueel misbruikt tezijn is er dan geen onderzoek gedaan dor de Politie of aangifte er zijn meer vragen dan antwoorden desalniettemin ik wens de Fam en vrienden en kennissen sterkte toe soms is het beste om te weigeren als iemand iets vraag vooral in deze tijd ook al heb je goede bedoelingen


  Maak melding

 2. Waarom worden dit soort middelen in de winkel verkocht zou verboden moeten worden.
  RIP jongen .
  zinloos en verspilling van het kostbaarste goed die een mens meekrijgt.


  Maak melding

 3. Als deze jongeman verdelging middel in neemt,dan denk ik zelf, dat hij dit niet gedaan kan hebben, is gewoon een wanhoopsdaad, els die koullo tante blijf maar zeuren, ai boi mensen ga niet bij mensen om te helpen, je krijgt, stank voor dank, rip jongeman, je wilde je tante helpen, en kijk wat er van terecht komt,sari tori 17 jaär,veelste jong,


  Maak melding

 4. Pijnlijk om je kind, je medemens, een mens, een jongeman nog in de kracht van zijn leven om zo te moeten verliezen. Wat is er met dit land Suriname aan de hand. Een economische malaise, een geestelijke malaise, een morele malaise, een dieptepunt op alle fronten in het paradijs die Bouterse voor de Surinamers heeft geschapen. De mens heeft geen geestelijke veerkracht meer. Al te vaak grijp de mens naar de makkelijkste- en voor mij de moeilijkste middel in het leven. Om uit dit leven te stappen. Vereist veel moed. Het is een paradox. Het is voor de moedigen in de samenleving die deze stap maken. Vereist veel moed om je van het leven te beroven.
  Heel veel jonge mensen die uit het leven stappen. Het is ook de omgeving die dit veroorzaakt en medeschuldig is. HET IS HET GEBEURT IN HET PARADIJS VAN BOUTERSE EN DE NDP.
  Zelf zitten de leiders van de NDP er droogjes bij, leven ze in overvloed van het geld dat ze van het volk hebben gestolen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.