woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaamse zangeres Naomi Faerber door naar The Knockouts van Voice of Holland

Surinaamse zangeres Naomi Faerber door naar The Knockouts van Voice of Holland

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse zangeres Naomi Faerber wist vorig jaar glansrijk door de Blind Auditions van het populaire programma The Voice of Holland te komen. Gisteren was het tijd voor The Battles en ook dat ging heel goed. Ze is nu door naar de volgende fase en wel The Knockouts.

“Ik ben door naar The Knockouts. En nu lid van Ali-B z’n dream team. Yes guys, ik zit nu in een groep. Let’s see what’s next!” schreef ze vrijdagavond op Facebook voor haar fans.

Naomi is geboren en opgegroeid in Paramaribo. Haar zesjarige zoontje Saninhio Prince woont nog bij haar moeder in Suriname, maar Naomi is naar Nederland gekomen om zich vol te richten op haar muziek. Haar doel is om daarmee een mooie toekomst voor haar zoontje en moeder op te bouwen.

The voice of Holland is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Wat ik van nederlanders zo irritant vindt ik mag niet zeggen dat ik in suriname dan krenk ik de trots van de idiote nederlander. De nederlander of wel de blanke man wil alleen nederland holland is voor mij boefland nederlander horen dat is super irritant. Ik geef sadi 1000 % gelijk ze zegt dat nederland te veel bemoeit en een worst voor de neus van de surinamers houdt nederlanders verpieteren van de eenzaamheid hebben nauwelijks te vreten plukken surinamers in nederland kaal en schuwen ook niet om verkrachten hollanders geilen op alles surinaamse is ik heb daar een super hekel aan. Ik wens deze naomi heel veel succes ze is geboren in suriname suriname wees trots.Ik voel me een surinamers ik kook pom ik heb alcolade im huis en kook met echte suriname peppers en echte surinaamse eten. De hollander kan zelf niks lafaards alleen kijken en commentaar leveren e en surinaams vreten zoeken of ……eenzame ratten zijn het en zeer snel beledigd daarom sta ik aan surinaamse kant ik geef die vrouw Sadi super veel gelijk. Nederland nederlanders denken dat ze super zijn maar ze zijn ziekelijke arrogant. Ik wordt schijtziek van hollanders. Hollanders zieke eenzame mensen zielig zijn hun. Sadi ik geef haar gelijk.


  Maak melding
 2. @Angela: Wordt je tegen je zin vastgehouden in Nederland? Of verblijf je er vrijwillig met het oog op de AOW die veel meer waard is dan de AOV?
  Hou vol hoor njam ie sowtoe in Holland nosso na ini Sranang want overal zal je je moeten aanpassen aan ” ’s Lands wijss ” ’s Lands eer”.


  Maak melding
 3. Ik geef sadi 1000 % gelijk ze zegt dat nederland te veel bemoeit en een worst voor de neus van de surinamers houdt nederlanders verpieteren van de eenzaamheid hebben nauwelijks te vreten plukken surinamers in nederland kaal en schuwen ook niet om verkrachten hollanders geilen op alles surinaamse is ik heb daar een super hekel aan.

  Daarom is verkrachting ook strafbaar gesteld. Nederlanders verpieteren van eenzaamheid … toch is de gemiddelde levensverwachting van Nederlanders heel hoog, hun welvaartspeil behoort tot de beste van de wereld en helpt Nederland op medisch gebied. Zie je niet wat in Afrika gebeurt? China pakt de identiteit van de Afrikanen af en ze mogen hun eigen taken en cultuur niet meer behouden. Heeft Nederland de identiteit van Surinamers afgepakt? Je bent te emotioneel en laat je gemakkelijk beïnvloeden door derden.
  En weet dat er ieder week boten en containers vanuit Nederland richting Suriname komen om onze monden te vullen. Daar zijn wij Surinamers dankbaar voor… pS mocht je in Suriname wonen dan nodig ik jou uit om te komen kijken in de loods aan de Calcuttastraat… het puilt uit van de pakketten uit SU.
  Ondankbare straathondin.


  Maak melding
 4. angela lees de reactie van Sammy+the+queen eens honderd keer , of net zolang dat je in slaap valt , en als je weer wakker wordt , geef dan eens een goede reactie.


  Maak melding
 5. Ook al wint zij de voice.
  Zij komt nergens. Alle voormalige winaars van de voice Nederland zijn in de vergetelheid geraakt.
  De zogenaamde deskundige juryleden van dit programma (zangers/zangeressen) kunnen zichzelf niet eens vooruit helpen.
  Ali B. kan niet van zijn raps alleen leven.
  Marco Borsato heeft prive problemen en al voor Corona werden zijn optredens minder.
  Nick en Simons idem. Voor Corona deden ze programma’s die niet met zingen te maken hadden. Waren meer reis/zoek/spelletjes programma’s.
  Willem Bijkerk (artiestennaam Waylon)
  beweerd van shows te leven maar dat klopt ook niet. Is veel geschreeuw en na-apperij dus een wannabe figuur.
  Anouk is eentje die wat scholing op muziekgebied heeft gehad en zij geeft ook les op een muziek academie.
  Maar ook zij kan kandidaten niet
  aan een buitenlandse producer koppelen.
  Want dat heb je nodig als opkomende talentvolle zanger/zangeres. Je moet het in de USA maken eventueel via de UK.
  Bij de voice beloven ze veel maar kunnen niks waar maken. Daarom is bij het beloofde platencontract na een paar seizoenen van de Voice ook een personen auto bij de eerste prijs erbij gedaan.
  De juryleden in de Voice worden heel goed betaald door John de Mol. Die hoeven zich dus niet druk te maken over optredens.
  De Voice USA is ook aantrekkelijker en eerlijker. In de Nederlandse versie worden in battle’s talentloze sufferds voorgetrokken. En daarvan hoor je ook nooit meer wat.


  gemodereerd
 6. Ben je hebt helemaal gelijk wat de jurering betreft.
  Voor Naomi hoop ik dat ze haar doel bereikt.
  Gun het haar zeker.
  En dan die reactie van die dame die alle Nederlanders uit scheld, leer eens fatsoenlijk Nederlands. Oh ja daar heb je een hekel aan natuurlijk.
  Weet niet wat die Nederlanders jou hebben aangedaan, moet ongetwijfeld heel erg zijn geweest als ik dat zo hoor.
  Er wonen rond de 17.000.000 in Nederland en jij beschuldigd ze allemaal.
  Maakt niet uit welke kleur ,vorm, geslacht,transgender ze ook zijn, ze zijn allemaal slecht volgens jou?
  Wat moet jij een slecht leven hebben met al die haat in jou.
  Toch hoop ik dat je geneest van die haat, want er zijn best wel goeie Nederlanders te vinden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES