Bromfiets botst tegen koe: twee gewonden

19
Bromfiets botst tegen koe: twee gewonden

Op vrijdagavond rond 21.30u, reed een bromfietser met zijn duorijder over de Reebergweg in Suriname gaande richting Javaweg. Ter hoogte van pandnummer 277 kwam er plotseling een koe op het wegdek.

De bestuurder van de bromfiets kon het dier niet meer ontwijken, waardoor er een botsing ontstond. De bestuurder is daarbij zwaargewond geraakt. De duorijder liep enkele schaafwonden op.

Er werd een ambulance ingeschakeld die de bromfietser heeft kunnen stabiliseren, waarna het slachtoffer werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Van wie de loslopende koe is, is nog niet duidelijk. De Surinaamse politie onderzoekt de zaak.


19 REACTIES

 1. en hoe gaat het met de koe???

  en tsjah…. lockdown en dan je eigen bijna doodrijden?? lekker slim.
  die koe had geen lockdown dus de brommer is direct schuldig…..lol


  Maak melding

 2. Die man kwam misschien van zijn werk! De koe eigenaar kan schuldig bevonden worden voor dit ongeluk, hij moet er voor zorgen dat zijn dieren niet de weg op kunnen.
  BTW in India wordt er tegenwoordig getoeterd als een koe in de weg staat, de nieuwe generatie ziet ze niet meer als heilig maar als lastposten.


  Maak melding

 3. De koe gijzelen tot de eigenaar is achterhaald en de schade is betaald. Als je door toedoen van een hond komt te vallen is er ook nooit een eigenaar van de hond te bekennen. Lockdown of geen lockdown, koeien horen in een weiland of op stal.


  Maak melding

 4. Wat deden ze straat. Avondklok 7 uur. Maar het is bekend dat de achterbuurten zich niet storen aan de avondklok. Neem een kijkje, er is tamelijk veel verkeer. Men omzeilt de hoofdwegen want de politie gaat toch niet daar. Eigenlijk moeten ze een boete krijgen.


  Maak melding

 5. De wegen zijn zeer slecht verlicht dat je op 1 meter niets ziet. Auto’s, fietsers en bromfietsen rijden met zeer slechte verlichting. Deze koe zag dat het gras aan de overkant van de weg groener was en stak over. Zelfs de beesten in ons land sterven van de honger. Deze koe probeert ook te overleven. Hopelijk is er ook een dierenarts die deze koe medische zorg kan bieden.
  gemodereerd

 6. Die Koe had een Dispensatie brief en die andere 2 Koeien niet zaak gesloten
  Die 2 koeien op de Bromfiets moeten de Echte Koe schadevergoeding betalen in de form van 1 Pick-up van 2 ton vol met Verse Gras


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.