vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameOntheffing kosten en boete eerste ID-kaart

Ontheffing kosten en boete eerste ID-kaart

-

Does Travel - naar Suriname

De minister van Binnenlandse Zaken in Suriname heeft gisteren bekendgemaakt dat per 5 februari 2021 ontheffing op de kosten en boete wordt verleend, aan personen die hun eerste ID-kaart vanaf het bereiken van de leeftijd van 17 jaren aanvragen.

Dit met met inachtneming van het gestelde in de artikelen 7 lid S en 18 lid 4 van de wet. Deze ontheffing is noodzakelijk vanwege de beperkte dienstverlening die het CBB biedt door de verscherpte COVID-19 maatregelen zoals gesteld door de Surinaamse overheid.

De ontheffing is geldig van 5 februari 2021 tot en met 24 januari 2022. Aan de samenleving wordt gevraagd hiermee rekening te willen houden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Maar weet de minister wel dat men ons bij cbb zegt dat de id kaarten nog niet worden gemaakt? Cedert 18 juni wacht ik. Covid dit Covid dat. Gewoon willen jullie geld maken. Ik neem steeds om de 3 maanden een uittreksel om me zoon te brengen e het vervalt steeds weer. We lul toe yere


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES