Kort geding in weekend verder, forse dwangsommen genoemd

14
Kort geding in weekend verder, forse dwangsommen genoemd
Sergio Akiemboto en zijn advocaat Nailah van Dijk.

Sergio Akiemboto was vanmiddag samen met zijn advocaat Nailah van Dijk in de rechtszaal aanwezig toen het kort geding dat hij heeft aangespannen, is voorgegaan. De rechter heeft aangegeven dat op korte termijn uitspraak zal volgen.

Van Dijk vraagt middels het kort geding de toelating van Akiemboto tot het DNA-gebouw. Zij vraagt de rechter om te verbieden dat de opvolging wordt voortgezet totdat het lidmaatschap rechtsgeldig zou zijn beëindigd.

Voorts vraagt zij het verbod om de schadeloosstelling van Akiemboto weer stop te zetten. Ook vraagt zij dat Akiemboto wordt betaald voor hetgeen waar hij recht op heeft gehad over januari. Haar vordering is op straffe van een dwangsom.

Er is een dwangsom van SRD 500 duizend per dag indien de gedaagde in overtreding zou zijn. Een dwangsom van SRD 100 duizend per uur is vastgesteld voor het stoppen van de opvolgingsprocedure indien de gedaagde nalatig blijft.

Intussen heeft de Staat per mail haar antwoord opgestuurd op de vordering. Zaterdag rond 13.00 uur zal Van Dijk repliceren en zondag om 13.00 uur zal de Staat dupliceren. De rechter heeft beslist dat er geen uitstel mag worden gevraagd. 


14 REACTIES

 1. Vuile paarse ongegeneerde boevenbende. Ze hebben Su leeggeroofd inclusief nijlpaard en haar moeder dora. OM en regering, laat niet op je kop zitten. Die paarse criminele boevenbende van ocer en leonsberg olv opa D heeft su stelselmatig leeggeroofd en nu komen ze mooi weer spelen met dit soort zaken. Soengoe boto heeft zelf aangegeven dat hij niet meer tot die paarse ratten bende wilde behoren. Zg vanwege schaamtegevoel. Nu blijkt die paarse rat schaamteloos te zijn. Hadden we iets anders verwacht? Nee, want een ieder die opa D volgt, is van hetzelfde lage allooi als opa D.
  Vervolg soengoe boto voor de misstanden bij grassalco. Nogmaals 2 vliegen in één klap. Geen DNA lid meer en naar Santo boma.
  gemodereerd

 2. Zoals Belfort aangaf heeft hij zijn terugtreding per brief aangegeven. Was het daarbij gebleven dan kon het nog fraude zijn of een vergissing maar hij heeft zijn vertrek in verschillende media nog mondeling toegelicht dus hij handelde bewust. Hij gaf zijn zetel op en vertrok. Nu vraag ik mij af of de rechter hem zal veroordelen voor misleiding van de DNA minachting van dde regelementen van de DNA etc etc.


  Maak melding

 3. we hebben vanmiddag geluisterd naar die ndp advocate v.dijk ( de ndp zij toch in augustus 2020 dat ze honderden advocaten hebben die ndp-ers kunnen bijstaan als ze nodig zijn), maar deze advocate? v. dijk haalde de tegen partij ( de Staat) door het slijk dat ze niet op de zitting aanwezig waren, dus dit schepsel had niet goed opgelet , want de rechter had van tevoren al aangegeven dat men ook vanwege covid per mail hun zegje konden doen , en dat heeft de advocaat van de staat gedaan , en nu morgen en overmorgen gaat ook alles via de mail en maandag zal de rechter hier verder over vertellen .
  dus het blijkt alweer al dat paars ndp de domste zijn.


  Maak melding

 4. Hebben jullie dat intervieuw gevolgd van ABC, Glenn Truideman, in gesprek met jurist Drs. Hr, Hugo Fernandes Mendes uit Amsterdam? Akiemboto mag niet terug. Hij heeft zelf ontslag ingediend. Wegwezen en wegblijven meneer Sergio. Was een prachtig intervieuw. Duidelijke uitleg.


  Maak melding

 5. Wat een flauwekul van de regering.
  Misschien hebben ze volgens de wet gelijk, maar dan zet de ndp een ander op die plaats.
  Wat hebben ze tegen deze man persoonlijk. Dus al heb je gelijk doe niet zo moeilijk om zoiets kleins. Of heeft deze man zich persoonlijk verijkt, net als de anderen? Is men bang voor hem?
  Ik vind het belachelijk, schandalig en het lijkt op wraak


  Maak melding

 6. Morgen ga ik ook ontslag nemen en overmorgen terug naar het werk en als ze me niet toelaten een dwangsom eisen, een comediant zou het niet beter kunnen verzinnen. Akiemboto is dus een PCS patient die vrij loopt.


  Maak melding

 7. Olivia , we hebben het ook gehoord , en duidelijk toch , die akiemboto moet met zijn koraal terug pendelen naar Brokopondo , en of die aanhangers hem nog wel terug willen ??.

  En die saaftinge zal wel naar faya pepre willen luisteren , maar die is van paars op zwart gegaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.