Dominicaanse vrouw bijt lippen Surinaamse man

22
lippen-verwond

Een Dominicaanse vrouw heeft donderdagavond de lippen van een Surinaamse man in Paramaribo gebeten. Zij was aangehouden, maar mocht gisteren na verhoor naar huis.

De vrouw beet de lippen van de man met wie zij samenwoont. Zij vermoedde dat de man voor haar uitliep.

De man schakelde de politie in. De sterke arm verwees de man voor medische behandeling omdat hij verwonding aan de lippen had.  

22 REACTIES

 1. Waarschijnlijk smaakte die man z’n mond naar manja. Of misschien had hij sapotilia gegeten en z’n mond niet afgeveegd…😄😄😄 lawmang lai yere!
  gemodereerd

 2. Goed zo. Surinaamse vrouwen zijn niet goed voor die Surinaamse mannen. Er moest nog meer met hem gebeuren. Zijn penis moest afgehakt worden dan pas zouden ze het afleren. Misschien heeft hij zelf zijn exvrouw gelaten voor deze Dominicaanse.
  gemodereerd

 3. Goed gezegd Obama , niet alleen Dominicaanse vrouwen , maar iedere vrouw kan toch van zich afbijten , dus de Kop tekst had moeten zijn wat jij zegt : Vrouw bijt in lip van man.


  Maak melding

 4. Hahahahaha , eindelijk een vrouw die iets heeft gedaan. Dat moeten de Surinaamse vrouwen ook doen.🤣🤣🤣🤣🤣 Ander keer de ballen afbijten 🤣🤣🤣. Breaking news


  Maak melding

 5. Faya torie, volgende in een jaloerse bui, kan hij zijn tollie kwijtraken, tenzij je kies met deze vrouw larouw door het leven te gaan, maar eerlijke is eerlijke deze madam houd van deze man, pas op met je leuter mannetje


  Maak melding

 6. Letterlijk en figuurlijk de “vermeende” uitloperij ervan afgebeten . Tsa, wat hiermee te beginnen? Terwijl er meer huizen dan kerken zijn ?


  Maak melding

 7. Het bericht kon beter zijn: vrouw bijt lippen van man? en moet dit ook nog in de krant staan? Wat maakt de nationaliteit hierbij uit. Dit soort berichten wakkeren alleen maar haat aan naar onze regionale buren.


  Maak melding

 8. “Zij vermoedde dat de man voor haar uitliep.”
  Ze dacht, als hij bij het kussen pijn krijgt, dan zal hij die buitenvrouw niet kunnen kussen. Logisch gedacht toch?


  Maak melding

 9. Deze man moet blij zijn dat zijn lippen nog heel zijn en niet afgebeten en uitgespuugd.
  Volgende keer wel gewoon luisteren naar die vrouw hoor!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.