Politie zoekt familie van 8 overleden personen in mortuarium

10
brandende kaars RIP

In het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) liggen op dit moment 8 lijken van personen, waarvan de familie zich nog niet heeft gemeld bij het Korps Politie Suriname.

Het gaat om stoffelijke overschotten die het afgelopen jaar (2020) zijn binnengebracht bij het mortuarium, meldt de Surinaamse politie. Het gaat ondermeer om 2 personen die gesprongen zijn van een brug en een skelet dat was aangetroffen aan de Sheombarlaan te Uitvlugt.

De lijst is hier te zien. Familieleden worden opgeroepen om binnen twee weken contact te maken met het Korps Politie Suriname,


10 REACTIES

 1. En al was het mijn familielid zou ik me ook niet melden.Da mi moes pay crematie of begravenis kosten,da monnie no de k’ba en alla sanie dierie, boi liep me yerre a mang dede ‘k’ba.en ienie a libi a no bing teer mi k’ba,a boeg so,vaarwel.


  Maak melding

 2. Zeer triest om het zo te lezen. Jammer dat de regering de crematie of begrafenis kosten niet wil betalen zeer triest. Regering moet deze mensen helpen achtegrond maakt niet uit een respectvolle begrafenis of crematie kom op regering doe iets goeds. Dit is heel erg en zeer serieus probleem jammer dat mensen het niet snappen en heel stom reageren. Triest. Ik vind het zo zielig.
  gemodereerd

 3. nou angela , de regering zal best de kosten betalen , als er echt niemand van de familie zich meldt , maar jij praat over triest , weet je wat triest is dat niemand toen van die 8 overleden personen deze als vermist persoon gemeld hebben bij de politie .


  Maak melding

 4. Niemand hoort eenzaam en zonder familie te sterven erg jammer.
  WS zwervers of buitenlanders.
  mensen neem een echte verzekering want penning betalen bij een kerk is geldverspilling.
  De rijken of de overheid kunnen doneren voor de begrafenis toch.
  Wel eerst foto maken van het gebid voor eventuele fam want ze stelen gouden tanden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.