Vrouw neergeschoten bij roofoverval op bakkerij

20
Vrouw neergeschoten bij roofoverval op bakkerij
De Surinaamse politie was snel ter plekke.

Bij een roofoverval zojuist op een bakkerij in Suriname is een vrouw neergeschoten. Het gaat om een bedrijf aan de Industrieweg Zuid in Paramaribo. Een ambulance is onderweg voor medische hulp aan het slachtoffer.

De Surinaamse politie was snel ter plekke. Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor. Straks meer.

UPDATE: De vrouw is gewond geraakt aan haar linkerschouder. Ze is inmiddels afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis (AZP):


20 REACTIES

 1. Het land is overgenomen door de gangsters, het wordt nu tijd dat de Sherif gaat optreden.
  Wijzig de wet, geeft de zakenlieden de mandaad om rovers en andere gespuis, gelijk dood te schieten. Dan is Su gelijk verlost van deze vervloekte plaag, die het land en volk teistert.
  Een ieder die gaat roven gelijk met de vloer gelijk maken, en aan de honden voeren. Hebben de Surinaamse honden ook eens vlees !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. @@@ Daga interprise&co ;; INDIA : Ongeveer 18.000 Rohingya zijn afgelopen week vanuit Myanmar naar Bangladesh gevlucht voor het geweld dat vorige week in het land is uitgebroken. Dat zegt de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM).
  Een lid van de Rohingya valt flauw tijdens een protest tegen het geweld in Myanmar. © EPA
  Leden van de Rohingya, een etnische moslimgroep, proberen te ontsnappen aan het ergste geweld in het noordwesten van Myanmar in de laatste vijf jaar. Dat begon afgelopen week met een aanval van een groep militante Rohingya in de deelstaat Rakhine op enkele politieposten en een legerbasis. Daarbij kwamen ten minste 59 opstandelingen en twaalf leden van veiligheidstroepen om het leven.

  Uit angst voor repercussies sloegen toen al tegen de 90.000 Rohingya op de vlucht. Zij spraken tegenover verschillende media over executies en groepsverkrachtingen uitgevoerd door de Myanmarese troepen. ,,De situatie is erg angstaanjagend. Huizen staan in brand, iedereen is op de vlucht geslagen. Ouders en kinderen zijn van elkaar gescheiden. Sommigen zijn spoorloos verdwenen, anderen zijn dood”, vertelde Rohingya Abdullah aan persbureau Reuters.


  Maak melding

 3. Daga interprise&co

  LOL alsof hun de enige mensen zijn die dat doen. Belachelijk. Meer rasictish kunnen jullie niet zijn huh
  gemodereerd

 4. Zo veel dood en verderf met als volg een levenslange traumavoor de slachtoffers.De lange arm van de regering moet anders opgeleid worden,hebben ze zo’n dader te pakke enrent hij toch weg na een bevel te stoppen,schieten ze de dader in de been om daarna verhoort te worden waarom hij de daad gepleegt heeft .Boi in Frankrijk schieten ze je kk kop kapot niks van verhoor wie er nog achter zit en vooral dat je zo’crimineel nog jaren te vreten moet geven van DAT belastinggeld die de slachtoffer betaald heeft,Sarie torie ;wat een denkwijze zeg,hoe hoger je gaat studeren hoe meer strond aan je hersenen blijft kleven ,;had mijn vader ooit gezegd.


  Maak melding

 5. @Think Twice. Heel de wereld is inderdaad een puinzooi momenteel. Menselijke regeringen zijn niet opgewassen tegen dit soort problemen. In Suriname word af en toe ook geprotesteerd tegen onrecht en ongelijkheid maar geen enkele menselijke regeringen zal zulke problemen kunnen oplossen. In de jaren 70 leefden we net als een grote familie met elkaar. Maar nu zie je dat mensen steeds harteloos omgaan met anderen in Suriname.
  gemodereerd

 6. @Think Twice. Heel de wereld is inderdaad een puinzooi momenteel. Menselijke regeringen zijn niet opgewassen tegen dit soort problemen. In Suriname word af en toe ook geprotesteerd tegen onrecht en ongelijkheid maar geen enkele menselijke regeringen zal zulke problemen kunnen oplossen. In de jaren 70 leefden we net als een grote familie met elkaar. Maar nu zie je dat mensen steeds harteloos omgaan met anderen in Suriname.
  gemodereerd

 7. Beste President, genoeg is genoeg.
  De minister op het matje roepen.
  Hoe hij denkt en welke wettelijke gereedschappen hij nodig heeft om de criminaliteit de kop in te drukken?


  Maak melding

 8. >>>>@<<<< Leek

  Wat wettelijk gereedschap, hij de Pres moet de Mini- ster gewoon de opdracht geven, om deze gespuis met zwaar geschut te bestrijden !!!! Desnoods een beroep doen op de Nationale leger, deze jongens hebben toch de hele dag niks te doen, dan alléén aan hun pik te trekken ! En ze denken dat ze Jezus zijn omdat ze in het leger zitten, ik heb daar een neef daarom weet ik dat.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Sammy+the+Queen , die armaan begrijpt het niet, en zal wel nooit het nieuws gevolgd hebben toe de militairen de macht grepen in 1989 in Birma , en het land kreeg een nieuwe naam Myamar.
  Maar we begrijpen niet wat dit te maken heeft met de overval op die bakkerij waar ook nog op een vrouw is geschoten , hopelijk hersteld die vrouw snel , en dat ze de daders snel oppakken , en hen een broodje poep kunnen geven , wat een stelletje klojo’s , want dit zijn toch geen mensen , gooi ze in het varkens hok en de varkens weten er wel raad mee.


  Maak melding

 10. Miljoenen mensen bidden het onze vader en bidden om Gods Koninkrijk.
  Wat is Gods Koninkrijk? Wat zal het voor de mensheid doen.en wie is Koning van dat Koninkrijk.
  Voor antwoorden op deze en andere vragen verwijs ik je naar. JW.ORG
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.