Rover sleurt 17-jarig meisje over straat bij poging mobiel te stelen

9
politie-suriname-op-pd-met-versterking

Een rover gezeten op een bromfiets, heeft een 17-jarig meisje gesleurd over de Van Kallenweg. Hij wilde haar mobiele telefoon wegrukken, maar het gelukte hem niet. De jongedame raakte gewond en moest medisch behandeld worden.

De crimineel reed op zijn bromfiets en wilde al rijdend de telefoon wegrukken. Het slachtoffer hield haar telefoon vast waardoor zij over straat is gesleurd toen de man haar wilde beroven.

Na de mislukte roof reed de bromfietser weg. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de rover.


9 REACTIES

 1. Ik hoop niet dat ze het op de zelfde manier doen als een paar jaar geleden .Toen vond er ook een soortgelijke geval plaats ,maar pakten ze de verkeerde man op en mishandeldenhem zodanig dat hij verlamd raakte


  Maak melding

 2. Er hangen toch camera’s op sommige punten en ook bij de meeste winkels. En deze abani (ik noem met opzet geen ras maar ik weet het al voor 99%) moet eerst pakslaag krijgen voordat hij 5 jaar gaat zitten.


  Maak melding

 3. Indien de opsporing niks oplevert, zet een undercover agente ter hoogte van de plaats delict met een opvallend gekleurde iphone aan haar oor….en geheid dat dit ongedierte weer toeslaat. Het zijn recidivisten (en mijn pseudoniem is niet voor niks……)


  Maak melding

 4. Het wordt tijd dat men in Su terug gaat naar de ouwe tijd, iederéén met een tam tam lopen !
  Deze ziekelijk jong die nota bene een meisje wil beroven, moeten ze onderste boven op hangen en de tering slaan ! ”Ik bied me aan als vrijwilliger”

  zielig

  Jacko
  gemodereerd

 5. Dat is het leven van zulke figuren in Su. Roven, meisjes zwanger maken en als ze niet roven roepen ze net als die bruine cappucijnen apen ” ietie kong, ietie kong ” jap-japie’s!


  Maak melding

 6. Dit gebeurt ook in nederland nu niet door de avondklok. Hier waren marokanen maar nu zitten ze met familie lekker in dubai bij de arabieren in hun villa’s. Mijn huis is ook een keer geroofd door zieke lui. Zo meteen ontploft de wespennest uit holland op het internet snel op tenen getrapt luie boeven. Idioten hatelijke en jaloers je mag geen dure spullen hebben in je huis.


  Maak melding

 7. In Nederland steken de witte Hollanders ook als de raven, en plegen dagelijks veel winkel diefstallen en huis overvallen met veel zwaar geweld. Dus laat die Marokkanen met rust. Trouwens ook zwarte / bruine mensen van Surinaamse afkomst doen er aan mee.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.