zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinisterie ondersteunt ondernemers bij online registratie COVID-19-steun

Ministerie ondersteunt ondernemers bij online registratie COVID-19-steun

-

Does Travel - naar Suriname

In het kader van de online registratie voor de COVID-19-steun, zal het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) ook assistentie bieden aan kleine en middelgrote ondernemers (KMO’s) in de districten en binnenland van Suriname, die niet instaat zijn om zelf online te registreren.

De Surinaamse regering biedt deze COVID-19-steun aan personen en bedrijven, die als gevolg van de COVID-19-pandemie, minder inkomen hebben en daardoor in financiële nood verkeren.  

Vermeldenswaard is dat assistentie door EZ, met de online registratie van ondernemers en bedrijven, ten eerste telefonisch zal geschieden. In het uiterste geval eventueel ook fysiek van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 14.00 uur (gedurende de periode 1-15 februari 2021). Ondernemers en bedrijven die assistentie nodig hebben met de online registratie, dienen eerst telefonisch een afspraak te maken met EZ in desbetreffende district. 

Online registratie gaat via: https://financien.sr/covidsteun2021

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Off topic:

  Z. E. Santokhi, Gajadien, Nurmohammed en Ferrier moeten dringend aan tafel voordat er weer miljoenen US Dalla wordt verspild !

  ” …
  PARAMARIBO – De polemiek over het baggeren van de Surinamerivier die is ontstaan tussen minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en zijn partijgenoot Asiskumar Gajadien, fractievoorzitter van de VHP in De Nationale Assemblee, stelt volgens ingenieur Deryck Ferrier totaal niets voor. “Baggeren van de rivier heeft op dit moment en in de directe toekomst geen enkele zin”, vindt de ‘ideologische grondlegger’ van het baggerproject in gesprek met de Ware Tijd.
  … ”

  Niet beschuldigen maar bespreken !
  Kennis is macht.

  Together we will make it.
  Yess, we will. W’o set en. Krakti !


  Maak melding
 2. Relax @Para Express

  De klager is al 3x gepensioneerd. Denk niet dat de regering een boodschap hieraan heeft, net als al die negatieve ‘ingezonden stukken’ in die krant, pffff.

  Plannen, wie, welk land?
  Wat je nu planned is morgen niet meer van toepassing, zo hard gaat de verandering.

  On topic: studenten vragen om vrijwillig te assisteren, ze vervelen zich stierlijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES