maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVrijdag 12 februari vrije dag in verband met Chinees Nieuwjaar

Vrijdag 12 februari vrije dag in verband met Chinees Nieuwjaar

-

Does Travel - naar Suriname

Vrijdag 12 februari 2021 is een een vrije dag in Suriname. Dit in verband met de viering van het Chinees Nieuwjaar. Dat heeft het Surinaamse ministerie van Binnenlandse Zaken zojuist bekend gemaakt.

Het Chinees Nieuwjaar, ook bekend als het Lentefestival of Lentefeest, is de belangrijkste van de Chinese feestdagen. Het wordt gevierd op de eerste tot en met de vijftiende dag van de eerste maand van de Chinese kalender. Het Nieuwjaar wordt traditioneel gevierd met de drakendansen (foto) en leeuwendansen.

Het nieuwe jaar 2021 is volgens Chinezen het jaar van de Os.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Ha haaaaa chinese nieuwjaar en iedereen vrij. Lekkerder kan het toch niet. Overigens hoeveel chinezen wonen in su. En wat hebben zij betekend voor de opbouw van su. Al het verdiende geld door de chinese gemeenschap worden doorgesluisd naar China.

  En de luiaards denken dat de familie toch geld en goederen vanuit Nederland zal sturen. BAH………………


  gemodereerd
 2. Het zal me benieuwen als 25/2 ook vrij en groots gevierd gaat worden. Mijn gevoel zegt mij dat de nachtelijke bij1komst daarover ging. Weg met dat zooitje beton dat voor monument moet doorgaan gewoon de boel vergruizen en het politiebureau ermee herbouwen het fundament van het nieuwe bureau hoeft niet veel te kosten op de recycle wijze. En ook die krabitapasi die ze snelweg hebben genoemd naar de grootste Surinaamse massa moordenaar uit de geschiedenis bouw er huizen en voorzie in de oplossing van het woningtekort.


  Maak melding
 3. Ja Sammy+the+Queen met jou plusjes + + , ben jij geridderd door de Engelse Queen Elisabeth , proficiat , maar we zijn volkomen met je eens , dat dat grijze monument en die snelweg ? recycle moet worden ( is dat monument en die snelweg wel betaald ) ( zal wel niet deze regering moet het betalen).
  En die massa moordenaar moeten ze in een ongebluste kalk put gooien , je zult niets meer terug vinden van die massa moordenaar.


  Maak melding
 4. Het moet niet gekker gaan worden. ik heb nooit een vrije dag gekend voor Chinees Nieuwjaar.
  Behalve China in welk land is het nog een vrije dag.?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES