Moeder betrapt 13-jarige jongen op verkrachten 6-jarige dochter

14
politie-op-locatie-suriname

Een moeder in het politieressort Latour heeft een 13-jarige jongen op heterdaad in haar woning betrapt, toen hij bezig was haar 6-jarige dochter te verkrachten.

De moeder was niet thuis, waardoor de jongen kans zag het huis in te gaan om het slachtoffertje te misbruiken. Bij thuiskomst hoorde de vrouw geluiden en ging in haar pand. Zij betrapte de tiener die bezig was met het seksueel misbruik.

De 13-jarige rende weg, maar de vrouw ging achter hem aan. Zij hield hem aan op de hoek van de Menkendam en Sakamonistraat, waarbij ze ondersteuning kreeg van omstanders.

De politie die reeds ingeschakeld was kwam ter plaatse. De wetsdienaren brachten de verdachte over naar het bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname is hij in verzekering gesteld. 
 


14 REACTIES

 1. Mijn hemel hoe kan de moeder haar dochter alleen thuis laten. Dit is vragen om problemen. Dit heeft met onverantwoord gedrag te maken van de moeder. Dit kind moet onder toezicht geplaatst worden. Is ze zo dom dat ze de risico’s niet kan inschatten? En deze jongen van 13 jaar hoort flink aangepakt te worden. Deze regering hoort landelijk voorlichting te geven. Ook de media heeft een verantwoordelijkheid. Bewustwording campagnes op alle niveaus.

  Sari Tori
  gemodereerd

 2. Jammer dat ze in Su geen gaskamer hebben, daar hoort deze jongeling in te zitten !Het zou je kind maar zijn (beiden) zielig man !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. 13 jaar? dit is en wordt nooit meer wat

  gelijk maar effe het leven uithelpen inclusief de falende ouders
  gemodereerd

 4. 13 jaar, en bij een wild vreemd binnen huis gaan, op zo’n vroege leeftijd, dan moet deze jongen echt begeleid worden, hij is pas 13 jaar,dus mensen niet oordelen ok, trouwens is ook maar een mens,
  gemodereerd

 5. pas 13 jaar?
  inbreken?
  niet oordelen?
  ook een mens?
  weer zo’n achterlijke domme goedpratertje dus.

  en dat 6 jarige meisje dan, die voor de rest van haar leven problemen gaat houden?
  dat maakt jou dus niets uit?

  zet mij maar in een kamertje met die jongen en ouders…. zo gebeurd met zulk soort vuil.
  ik kap ze gewoon helemaal aan stront… iets wat de moeder op straat al had moeten doen met dat schijtjong


  Maak melding

 6. Als het om kinderen gaat ligt het heel gevoelig.
  Voorzichtigheid geboden voor iemand die een beetje begrip wil tonen voor de dertien jarige.
  De mens is van jong af aan bewust van goed en kwaad. Maar volgens wetenschappers staat een jong persoon vaak niet stil bij de consequenties van zijn/haar daden. Mensen denk na over wat jullie zouden doen als het je zoon zou zijn?? Hulp voor hem zoeken?? Of als het mogelijk was hem laten executeren! Zo een dader kan in elke familie voorkomen, zelfs in families van goede komaf. Toch heb ik meer te doen met het meisje.


  Maak melding

 7. Deze jongen is zelf ook vaker misbruikt, voor hem is het gewoon. Zoek de tantes op die hem hebben misbruikt
  Een jochie van 13 denkt namelijk meer aan rennen en voetballen.Neuken kent hij nog geen eens


  Maak melding

 8. smerige smeerlap. breek in, ziet 6 jarig meisje, wil zijn drang kwijt. Levenslange opsluiten schal zijn naam op alle hoeken van de straat. Laat zijn famirie zich kapot schamen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.