Vluchtende crimineel neergeschoten door politie

18
verdachte-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto (c) CRIME NEWS SURINAME.

De recherche van regio Midden heeft samen met het Regio Bijstandsteam Paramaribo dinsdag vier mannen op verschillende locaties aangehouden voor betrokkenheid bij twee inbraken en een beroving.

Een van de verdachten, Maikel N., sloeg bij het zien van de politie op de vlucht en negeerde waarschuwingsschoten. De wetsdienaren waren genoodzaakt gericht te schieten met als gevolg dat hij werd geraakt in zijn linker onderbeen. Het gaat om een schampschot. Hij werd per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Na medische behandeling is hij achter slot en grendel geplaatst. De vier aangehouden mannen zijn oud-bekenden van de politie die in verzekering zijn gesteld.

Een van de inbraken is gepleegd in regio Paramaribo en de tweede inbraak en beroving in regio Midden-Suriname. Het onderzoek duurt voort.  UPDATE – de politie heeft foto’s vrijgegeven:


18 REACTIES

 1. De Su politie kunnen goed schieten, ik mik altijd boven de gordel en hun, beneden de gordel goed hoor.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. @positief
  Ik ga positief praten, de crimineel die zijn huis verlaat om andere te vernietigen moet met bloemen en cadeautje benadert worden door de politie.
  gemodereerd

 3. WELL DONE!!!!!! Een stuk ellende minder, maar voor kosten en inwoning, draait de gemeenschap op.
  gemodereerd

 4. Het blijven altijd blaka mangs drie de orde rust verstoren, ze kunnen niet afblijven van andermans goed..
  Het zit in hun genen om te roven,stelen,moorden, verkrachten, ze zijn zelf oer lui om zelf iets te onder Nemen…. ..


  Maak melding

 5. OOK DENKT HET STAMHOOFD IN HET BINNENLAND DAT DE JONGENS GOEDE BANEN IN DE STAD HEBBEN.GOED VERDIENEN. DAAROM MOOIE KLEREN/ PATTA NIKE PLUS MOI WAGI

  MAAR A MANG E TANG IEN WANG GEOCCUPEERD DJARIE.

  IK VIND HET NIET ERG. MAAR DAN HEBBEN ZE OOK NOG BIGI BEK VOOR 10 EN WILLEN OM ALLES VECHTEN VOOR NIKS.
  MAAR NEKS NO FOUT.

  POLITIE ALS JE NOOIT SCHIET RAAKT HET WAPEN OOK GEOXIDEERD.

  LOOD IN OVERVLOED.

  MAAR BABYLON IE MOES LONG FOSIE BAKA A FOEFOERMANG. OMDAT IE BERE BIGI JE SOET A BOI DIRECT. RENNEN BABYLON LONG BOENG TRANGA MEK IE BERE ZAKKA.


  Maak melding

 6. Veel skotu’s zijn inderdaad fysiek niet in orde. Kunnen zo een achtervolging te voet niet inzetten. Met als gevolg… ik ga schieten. Met alle risico’s van dien. Niet zo lang geleden is er al een onschuldige neergeschoten.

  Alle Dames en Heren in het korps, met een dikke buik en teveel vet. En dat zijn er veel, verzoek ik vriendelijk om zo snel mogelijk een sportschool te gaan bezoeken.
  gemodereerd

 7. Marcel@@@ We nemen jouw reactie ter kennisgeving aan. We zijn helaas gewend aan zulke reacties. Bedenkt iets anders om te provoceren. Je reactie is dus nietszeggend geworden. Succes met het bedenken van iets anders.👊


  Maak melding

 8. @ Mr. Drs. Ir. M Wiradmedja

  Ondanks al jou titels, begrijp ik jou niet wat je hiermee wilt zeggen,” Odjo sombong mang”.
  Of wil je het alleen maar laten weten hoe geweldig je bent met al je titels ?? De VP is ook een academicus, maar kan nog geen eens behoorlijk uit zijn woorden uitkomen !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Leek jammer genoeg wel , maar zo gaat het in een echte democratie , , tijdens bouta bewind had hij persoonlijk deze drol in de rug geschoten , en erbij vertellen hij sloeg op de vlucht.
  we kennen toch wat er gebeurd is 8 december 1982 , toen er 15 echte Surinamers werden vermoord , en toen zei die sergeant bouta , ze vluchten schiet ze dood .
  Ja Leek boutisten hier op WTK keuren dit nog steeds goed wat hun baasje gedaan heeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.