Bende van vier opgerold, één vluchtende verdachte neergeschoten

11

De Surinaamse politie heeft zojuist deze foto vrijgegeven van een bende van vier, die door de politie opgerold werd op dinsdagmiddag 26 januari. Een van de verdachten ondernam een vluchtpoging en werd daarbij neergeschoten, meldt het Korps Politie Suriname.

Deze vier manspersonen worden ervan verdacht zich eerder in de maand januari 2021 schuldig te hebben gemaakt aan inbraken in de nachtelijke uren en diefstallen middels geweldpleging. In het ressort Zanderij werden bewoners mishandeld en een baby gekneveld, waarna de criminelen er vandoor gingen met een aantal goederen en een geldbedrag. Ook pleegden deze verdachten in de ressorten Houttuin en Lelydorp geweldadigde diefstallen middels braak in twee woningen.

De Recherche van Regio Midden (RRM) bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en Criminelen Inlichtingen Unit (CIU), hebben op dinsdagmiddag 26 januari vier verdachten opgespoord en aangehouden. De eerste verdachte M.N.(30) werd aan het Garnizoenspad aangehouden. Bij het zien van de politie maakte hij zich uit de voeten.

Een waarschuwingsschot bracht deze verdachte niet op andere verdachten, waarbij er gericht op hem werd geschoten. Hij werd aan zijn rechter onderbeen geraakt. Vermeldenswaard is dat M.N. reeds werd gezocht in een zaak die in onderzoek is bij de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. Zijn gezondheidstoestand is stabiel en is ter observatie onder politiebewaking in de ziekeninrichting opgenomen.

Verder werden twee van zijn kompanen, K.G. (34) en K.K.(18) aan de Commissarisweg in de kraag gevat, waarna de vierde verdachte R.H.(36) op de kruising van de Indira Ghandi- en de Ramgoelamweg in de boeien werd geslagen. De drie voertuigen waarmee de criminelen zich verplaatsten zijn door de politie in beslag genomen.

Het viertal ontkent de verschillende strafbare feiten te hebben gepleegd. Allen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De recherche van regio Midden is belast met het onderzoek van deze zaak, meldt de politie.


11 REACTIES

 1. Dat is jullie taak, niet mensen die naar huis rijden na 8 u op te pakken.
  Voor covidovertreders rennen jullie maar de gekken in het verkeer mogen anderen doodrijden
  gemodereerd

 2. Goed zo!! Ruim ze allemaal op zij die niet wensen te werken en wel willen profiteren van andermans zweet. Werkverschaffing kan ze goed gebruiken bij het ophalen van vuil uit de trens.


  Maak melding

 3. Voor sommige racisten is het weer voer, juist het zijn weer kroeskoppen ! Ik als kroeskop ben het zat, dat deze klootzakken een heerlijk leven willen leiden, door te gaan inbreken !!! Wat mij betreft kunnen ze allemaal opgeruimd worden, liever vandaag dan morgen. Deze soort klootzakken is geen goede voorbeeld voor het zwarte ras, ze horen opgeruimd te worden !
  Er zijn in Su genoeg zwerf honden die afval vlees lusten, dit is een mooie gelegenheid om deze klootzakken door de vleesmolen te halen, en aan de honden te voeren !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Hupa kee beste famiri, weer een deel van de achterban van de NDP achter slot en grendel, maar pas maar op de in huidige coalitie zitten ook een x aantal.


  Maak melding

 5. @ Harm

  Dat is stigmatiseren, maar ik kan me indenken wat je er mee bedoeld. Wat mij betreft het volgende: ongeacht van welke politieke partij dan ook, gewoon dood schieten deze niets nutten ! De maatschappij heeft niks aan deze soort beesten, ze zijn een schande voor de zwarte gemeenschap! Ding saka saka dagoe, zelfs een hond probeert te scharrelen voor zijn / haar eten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. 1ding wel de politie van su kan egt goed schieten hoor.aaltyd is het de onder of boven been.deze beesten gewoon hahahaha neeee dat ga k niet zeggn want er zyn een aantal hier die springn met1 met discriminatie en alle soort natie.wel k ik zie een foto en alle 4zyn creolen.eerder nog 1geschoten dat ook creool broeder.ik vraag me af waarom deze volk zo serieus is in het stelen mang.jav hinst indianen stelen ook maar deze creolen zyn erg mang.wat is de rede dat ze niet willen werken???bepaalde van ze als j alleen naar hun gezicht kyk kan j zien dat deze een F…crimineel is boi.90% van alle roofgevalen zyn door deze blaka mangs.waaarom???is t een vloek???of is t in hun bloed??
  gemodereerd

 7. ja konjo , hun gedrag , en op de foto zie je hun paars gezicht , ( of ben jij soms kleurenblind) , en het geweld dat ze plegen , zelfs een baby knevelen , dan ben je een ongeschoolde paarse rat , , deze ratten horen bij het ongedierte , dus verdelgen die ratten en konjo ook.


  Maak melding

 8. Konjo inderdaad het zijn paarse ratten, ik had liever gezien dat de wetswijziging dienaar iets hoger had gericht, af en uit, de ouders van van deze honden op de wereld, zetten, maar opvoeden ho neukerij en probleem veroorzaakt zetten op de wereld bah ,opruimen kps aub


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.