maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Het gaat goed met president Santokhi'

‘Het gaat goed met president Santokhi’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Chan Santokhi, die momenteel thuis zit omdat hij positief is getest op het coronavirus, zegt zich goed te voelen. In een Facebook posting dinsdag zegt hij dat het goed komt en dankt een ieder nogmaals voor alle berichten en vers fruit.

“Ik voel me goed, ik voel me fit en ik zorg ervoor dat mijn weerstand op peil blijft. Dit doe ik door veel uit te rusten, maar ook door te bewegen en te genieten van de gratis vitamine D die op mijn erf schijnt” aldus de president van Suriname.

Santokhi zegt verder: “Ik attendeer ook op valse berichten die wederom verspreid worden op social media dat dat de overheidssalarissen deze maand niet gegarandeerd zijn. De overheidssalarissen zijn zojuist normaal overgemaakt. Deze regering maakt geen valse beloftes!”

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken zei dinsdag tijdens een gehouden online persbriefing dat het bestuur van het land normaal doorgaat. Alle ministers maken het goed en er is ook virtueel vergaderd, waarbij de president de vergadering van de Raad van Ministers heeft geleid en daarbij de nodige instructies heeft gegeven.

Dinsdag 26 januari hebben de president en vice president Ronnie Brunswijk de regeringstop ook virtueel gehouden. De bewindsman deed uit de doeken dat president Santokhi vrijdag aanstaande een regeringsvergadering zal voorzitten waarbij een drietal zaken besproken zullen worden te weten het Nationaal Milieu Beleid, Ordening van de Goudsector en over Public Sector Reform.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. De Almachtige heeft ingezien dat Z.E. president van Suriname nog hard nodig is om dit land op te bouwen, om alle bevolkingsgroepen bij elkaar te brengen, om eenheid in dit zo zwaar verscheurde land te brengen, om onze kinderen een mooie toekomst te geven, om armoede te bestrijden. Daarom heeft de Almachtige hem beloond om zijn werk af te maken. Halleluja !


  Maak melding
 2. Sterkte en goed opknappen om het werk voort te zetten.
  Vooral Akiemboto met zijn draai kont eruit knikkeren.
  Zet hem uit de DNA. Met zijn NDP poker face


  gemodereerd
 3. PRACHTIG BERICHT.

  STERKTE PAAAPE!

  NO NJANG FOE ALLASEY.

  WAS JOE ANOE . WEER MONDKAP. HOOR AFSTAND PAAPE.

  LOEKOE BRAVO NE WEER MONDKAP. WAAROM NIET??????

  BETERSCHAP MANNE


  Maak melding
 4. Wat mij steeds opvalt, is dat Brunswijk niet vaak zijn mondkapje opdoet, terwijl de rest van de mensen in de zaal het wel doen.
  Heeft hij een wasi gedaan waardoor hij denkt zich veilig te voelen?
  Het gaat niet alleen om jouw eigen veiligheid maar uit respect ook dat van je medemens.
  Verantwoordelijkheid is zoek bij velen.


  Maak melding
 5. U moet ook een beetje afvallen want mensen met overgewicht vormen een risico groep. Wordt u snel beter meneer de President want dit land heeft een leider als u hard nodig. Ik denk er maar niet aan het scenario dat vp Brunswijk zo meteen het land leiden moet. Dan gaat Suriname snel richting Haïti of Venezuela. Dit land heeft een leider met hersens nodig. U dus !!!


  Maak melding
 6. DE ALMACHTIGE HEEFT ELK MENS EEN EIGEN HART/ZIEL,
  VERSTAND/GEEST en WILSKRACHT GEGEVEN.

  Wees zelfbewust zodat je samen met anderen kan werken
  aan de opbouw van Suriname. Wie niet zelfbewust is, is een losse
  schakel binnen een samenleving en is van weinig nut.


  Maak melding
 7. God help ons land af van deze leugenaar…. ze mogen allemaal de pot op Bouta,Bruinsi en Chan, met hun vriendjes en familie politiek.. Graag een zaken kabinet voor Suriname!!


  gemodereerd
 8. Lekker interessant, kom met echt goed nieuws. De prijzen in de winkels en aan de pomp worden vanaf heden gehalveerd. Ik stop met nepotisme en draai alle familiare benoemingen terug en zet daar de juiste mensen neer. De grote graaiers uit het verleden, ga ik nu echt aanpakken. Iedereen die uitbetaald moet worden, krijgt zijn geld per direct. Ga zo maar door.

  De veren die nu in uw kont worden geduwd, zijn nog prematuur. U hebt nog niets bewezen. Eerst zien, dan geloven. Want tot nu toe, bijten we nog elke dag op een houtje en het einde daarvan is nog niet in zicht.


  gemodereerd
 9. Pfff wil sommige Chan dood hebben dan? Kom op zeg!! Bouta heeft zijn kansen gehad en nu mag een andere het proberen. Het volk heeft beslist. Denk aan het land en de mensen die daar wonen.


  Maak melding
 10. Beste Glenn..so a dé
  Ik heb alleen een opmerking over het woord “proberen “
  Wij moeten ons BEST gaan doen .
  De tijd van proberen is al voorbij.

  ZE president
  Beterschap God bless you
  Gado dé wi fesiman
  Eri libi te na Dede wi sa feti gi switi Sranan.


  Maak melding
 11. hé ric en konsensi , paarse bouta kontenlikkers , het zou mijn een worst zijn he ricje , ballenwipper daar in de bijlmer , het zou ons een worst zijn als jullie daar geveld worden door covid en de pijp uitgaat , tan bun.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES