Siebrano Pique voor verzending 150 milliliter vloeibare cocaïne vast

30
VIDEO: Sibrano Pique aangehouden en overgedragen aan Narcotica Brigade
Sibrano werd zaterdag opgehaald door het Regio Bijstand Team (RBT)

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist het officieel politiebericht over de aanhouding van Siebrano Pique, naar buiten gebracht. KPS schrijft: de 41-jarige postpakket verzender S.P. is op zaterdagavond 23 januari door leden van de Recherche van Regio Midden (RRM) bijgestaan door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in de kraag gevat.

De man heeft in het jaar 2014 een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werd er 150 milliliter vloeibare cocaïne in het postpakket aangetroffen schrijft de politie.

Zowel het postpakket en de drug werden door de douanerecherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

Het gemengd team van de politie heeft P. op zijn woonadres in het district Para opgespoord en aangehouden. De postverzender ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Echter noemt hij namen van overleden personen die vermoedelijk hierachter zitten.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.


30 REACTIES

 1. =Grappig genoeg noemt hij namen van mensen die al dood zijn.

  Ook onderste tekst vind ik erg vreemd nl:::

  Een politie-officier merkt op dat er geen grond is om hem in verzekering te stellen. Er is geen vrees voor dat hij het land zal uitvluchten. Ook beïnvloeding van getuigen is niet aanwezig.

  ,,nu zegt men dat het te maken heeft met die protesten.
  ×××Waarom wordt hij nu pas aangehouden voor iets dat in 2014 was gebeurd????××
  Komt het omdat bouterse aan de macht was????


  Maak melding

 2. Als Bullshit Bouta pres zou zijn dan zou geen een drugscrimineel gearresteerd worden (misschien wel geliquideerd, maar dat is een ander verhaal).

  De relatie met drugscriminelen en Bouterse is nu wel overduidelijk. Het is geen incident meer maar het is structureel dat Bouta in verband wordt gebracht met handel in drugs.

  Bouterse is al decennia lang bezig met handel in drugs, hier was de Nederlandse defensie ook van op de hoogte. Dom-Suriname is in feite nu medeplichtig.
  Zelfs Brunswijk had zijn wapens neergelegd in ruil voor cash, drugs, goud en illegale handel. Brunswijk heeft heel veel goed te maken met Suriname nu hij VeePee is.

  Leden van de NDP moeten nu beseffen dat, indien de NDP nog bestaansrecht wilt hebben, zij de oude criminele leiding moeten afzetten.

  De criminele leiding van de NDP heeft met mooie en zoete woorden goed gelovige en zwak begaafde Surinamers voor de gek gehouden en opgelicht.

  Sibrano Pique is slachtoffer van de drugshandel van de oude NDP leiding.

  Bouterse is leider van een drugskartel !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !

  p.s.
  de vrouw die heeft gefilm weet waarschijnlijk meer over de handel in drugs. Zij vindt handel in drugs geen misdrijf.


  Maak melding

 3. “De man heeft in het jaar 2014 een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo.”

  Dat is dus 6 jaar geleden!

  Ave Sranan.


  Maak melding

 4. als deze pique nou zegt wie de opdrachtgever was , en hij zegt die is al dood , nou dan weten we dat hij liegt , en het zal bouta wel zijn , deze pique gewoon laten wegrotten in de jail.


  Maak melding

 5. Toeval bestaat niet. Uitgerekend op dit moment wordt hij aangehouden en in verzekering gesteld voor een relatief misdrijfje jaren geleden al dan niet gepleegd. Deze patriot is gewoon een doorn in het oog van de narcistische, machtswellustige gevestigde orde. De formule is heel eenvoudig; geen protestactie is gelijk aan geen arrestatie. Wel protesteren? Dan wel arresteren nu je eenmaal eeuwen geleden al dan niet een misdrijfje gepleegd hebt. Het moet Pique en andere patriotten zeker niet weerhouden vrolijk door te gaan indien bepaalde zaken niet naar wens verlopen . Gewoon gebruik maken van je recht om te demonstreren. Het is een kwestie van blijven focussen en je zeker niet uit het veld laten slaan nu de aandacht van een politieke demonstratie verlegd wordt naar een ordinaire arrestatie.


  Maak melding

 6. @pakiratigri…….ik deel jou post helemaal. En vergeet 1 ding niet. Hij is ook niet “ Gladharig”, dus dat.
  gemodereerd

 7. De regering moest volgens Pique per direct opstappen, hij wist heel goed wat hem te wachten stond. Als NDP aan het bewind was gebleven zou hij vrijuit gaan net als onze vriend Boefdraad..Er zullen wel meer zijn die tijdens het bewind van NDP konden doen en laten wat zij maar wilden als de baas maar bevoordeeld wordt.
  OM gefeliciteerd en keepup the good job.


  Maak melding

 8. Piqué wilde aandacht nu krijgt het volop
  Drugshandel verjaard nooit. Zes jaar geleden is kort. Dus oppakken deze drugsdealer en smijt hem voor 10 jaar de cel in. Zijn.protesten waren aan afleidingsmanoeuvre voor zijn daden. Opbergen deze gast. En nog liegen voor de doden die nooit hebben bestaan dat zij hieree te maken hebben. Doden kunnen niet spreken. Alles wat in het duister is komt ooit aan het licht. Deze domme ezel.
  gemodereerd

 9. hé paki-rat- igri , waarom is je holmaatje pique niet in 2014 opgepakt he paarse smoel , , omdat je baasje bouta hem beschermde als hij verder zijn mond maar houdt , , maar nu zal die pique paarse stront schijten in de jail , bouta zal hem laten vermoorden , , dus ga snel naar de jail waar je holmaatje vast zit , kunnen jullie nog eventjes snel ………. , en dan is het uit.


  Maak melding

 10. Hypocriet!!!

  Drugs dealen = tegen de wet.
  In 2014 niet opgepakt en berecht = vriendjes politiek.
  Heilige boontje spelen en doen alsof je opkomt voor het volk = Hypocriet!!!

  Voor eigen belang heb je mee geholpen om Su te maken tot een narcostaat, dan durf je met volle borst met je protest te citeren uit ons volkslied, “STRE DEH STRE WIE NOH SA FREDE, GADO DEH WI FESI MANG. HERI LIBIE TEH NA OENG DEDE WI SA FETI GI SRANANG”.

  Kortom: Je bent een strijder voor eigen belang!


  Maak melding

 11. De zwaardere bezetting van het OM werkt zich goed door alle zaken die op de plank bleven liggen door personeelstekort.
  Er zullen meer oude dossiers nu worden opgepakt en zo hoort het ook. Nu diki bolo ook nog.


  Maak melding

 12. Hoe dom kun je zijn om een pakket met een dergelijke inhoud onder je eigen naam op te sturen. En met dat op je geweten, ook nog aandacht vragen door te gaan demonstreren in coronatijd, is struisvogelpolitiek. De hoogtij dagen van Suriname als narcostaat zijn voorbij.
  Om Suriname van het imago te verlossen gaat deze regering samenwerkingsverbanden met Amerika en Nederland aan in hun strijd tegen de drugshandel. Dat is iets heel anders dan als president van je land op de foto gaan met de grootste drugscrimineel van Guyana, Roger Khan of je matie Oedit een vrijbrief geven om te vluchten naar Nederland.


  Maak melding

 13. Vertrouwde deze eikel al van begin af aan niet. Een zeer instabiel en geestelijk in de war figuur die met allerlei nonsens smoesjes de masse wilde mobiliseren. Ja ja een drugscrimineel die even een politie statement wilde maken. Deze man is gewoon te dom om een puf te laten. Laat hem maar lekker wegrotten in jail dan is Suriname verlost van een luis in de pels,

  O ja, verwacht geen hulp van jouw basha Bouterse want die zal schijten van angst als een kievit in het veld.


  Maak melding

 14. @Esmerald, het is crimineel wat de PG in opdracht van Sandrikha heeft gedaan. Laat het duidelijk zijn. Met deze actie hoopt met Sibrano van de straat te houden. Maar er is een nog grotere groep ontevreden burgers die in opstand gaat komen tegen het beleid van Sandrikha en zijn P.G. Santokhi en zijn P.G. gaan de volkswoede niet kunnen indammen.


  Maak melding

 15. Krondremang a was pe oe de…
  Die grote groep ontevreden burgers die in opstand gaan komen zijn bakroe’s en jorka’s en zoeken een nieuwe leider. Diki bolu is een leba, dus niet geschikt, misschien iets voor een van die bakroe’s hier op wtk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.