vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameDc sluit Kwatta Markt onmiddellijk vanwege drukte

Dc sluit Kwatta Markt onmiddellijk vanwege drukte

-

Does Travel - naar Suriname

Districtscommissaris (dc) Suraksha Hirasingh van Wanica-Noordwest heeft vanmorgen de Kwatta Markt onmiddellijk gesloten tot nader order. Dit nadat bij controle gebleken is dat de markt teveel bezoekers heeft.

In opdracht van de dc zijn er in de afgelopen periode regelmatig controlewerkzaamheden gedaan op de markten te Kwatta en Leiding 11a door de bestuurdienst. Naar aanleiding van de rapportages heeft de burgermoeder op dinsdag 19 januari een spoedvergadering gehad met de marktleiding van Kwatta, waarbij er afspraken zijn gemaakt met betrekking tot de stricte naleving van de COVID-19-protocollen in Suriname op de markt.

De marktleiding zou de inrichting van de markt zodanig doen dat er conform de protocollen geopereerd kon worden. Echter is bij controle hedenmorgen gebleken dat de markt te veel bezoekers had. Als gevolg hiervan heeft de districtscommissaris besloten de Kwatta Markt onmiddellijk te sluiten.

Er wordt vanuit de bestuursdienst tezamen met het marktbestuur naar mogelijke oplossingsmodellen gekeken om de markt wederom open te stellen. Totdan blijft de markt gesloten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Als corona niet naar mij kom dan ga ik et zelf halen denken deze domboooooos
  Goed zo omde boel te sluiten.
  wat een verschil met de vorige regering baja


  Maak melding
 2. Maximaal 60 personen met karretjes of maandjes naar binnen. Als voorbeeld.
  Als alle karretjes of maandjes op zijn dan moet men wachten totdat er een karretje of maandje weer naar buiten komt.
  In klote Suriname kunnen ze niks regelen.


  gemodereerd
 3. De ene instantie of de minister van Volksgezondheid treft maatregelen om de Corona virus te beteugelen, de andere ministerie bezig met opengooien van de grens. Suriname is op weg om de grens met Guyana te heropenen en om voor Guyanese reizigers af te zien van de quarantainemaatregelen. Dat heeft minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme naar verluidt in het weekeinde bekendgemaakt, zo heeft Dagblad Suriname vernomen.


  Maak melding
 4. Storende fout:-
  De marktleiding zou de inrichting van de markt zodanig doen dat er conform de protocollen geopereerd kon worden. –

  De marktleiding zou de inrichting van de markt zodanig WIJZIGEN‼️WAARDOOR er conform de protocollen geopereerd kon worden. –


  gemodereerd
 5. kon je op wachten , die protocollen voor de markten , kan nooit werken , hoe wil je het aantal mensen beteugelen , als ze zeggen een aantal mensen mogen naar binnen , nou buiten staan de mensen in de rij , man aan man en hele gezinnen , dus covid grijpt zijn kans buiten voor de markt.


  Maak melding
 6. Deze mensen waren boodschappen aan het doen, in Nederland hebben ze ook schijt aan het gezag ! Erger nog ze gaan feesten en winkels plunderen stelletje MPP, gelijk doodschieten deze MPP, allemaal registreren en aan de ziekenhuizen ook laten registreren. Bij ziekte gewoon dood laten gaan, nog minder als een hond behandelen. Deze witmangs zijn nog dommer dan de NDP aanhangers, te meer omdat ze blank zijn !!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Het is simpel.
  Eerst bepaal je hoeveel mensen tegelijk binnen mogen zijn.
  Dan maak je evenzoveel tickets aan.
  Je zorgt dat er slechts 1 ingang en slechts 1 uitgang is.
  Iedereen die binnen gaat krijgt een ticket.
  Zijn de tickets op, dan mag niemand naar binnen.
  Bij de uitgang worden de tickets weer ingenomen en per 5 weer bezorgd bij de ingang. Zo blijft het doorgaan en komen er nooit teveel mensen binnen.


  Maak melding
 8. Je heb erg, erger, ergst wat betreft het gedrag van de burgers omtrent de Corona regels.
  Su is erg toch.
  Nederland is erger, toch.
  Amerika is het ergst, toch.
  Je heb altijd baas boven baas.


  Maak melding
 9. @ SINT

  Goed zo ze kunnen niets bedenken dan de boel sluiten en de mensen zitten met hun koopwaar….wel CORONA is gekomen om te blijven en niet om spoedig te vertrekken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES