‘Kokori’ Cassave ontbijtpap nu ook online te koop bij Fernandes Express

0
'Kokori' Cassave ontbijtpap nu ook online te koop bij Fernandes Express
Surinaamse cassave producten

Fernandes Express staat niet stil en heeft deze maand opnieuw een oeroud Surinaams product toegevoegd aan de online shop en wel ‘Kokori’, de Cassave ontbijtpap. Een product dat op de markt wordt gebracht door de Agro Coöperatieve Vereniging, Wi! Uma Fu Sranan.

De Wi! ‘Kokori’ Cassave ontbijtpap is een glutenvrij product geproduceerd uit 100% Surinaamse grondstoffen. De Wi! Kokori producten zijn te verkrijgen in verschillende smaken en een aanvulling op het assortiment van de glutenvrije cassave pannenkoeken mix.

Door Wi! producten te kopen ondersteunt u de vrouwen in Suriname die een collectieve eenheid vormen en werken in een mix van traditionele kennis met behoud van het milieu en het toepassen van moderne productietechnieken in de verwerking van cassave.

Fernandes Express hoopt de Surinaamse fabrikanten hiermee een boost te geven, omdat Suriname de buitenlandse deviezen heel hard nodig heeft. Bestel nu deze producten van Surinamers voor Surinamers en krijg in 10 werkdagen het pakket tot aan huis geleverd.

Klanten die de producten in Nederland geleverd willen krijgen kunnen minimaal 2kg en maximaal 10kg aan producten per keer bestellen. Dit vanwege de restricties in het luchtvrachtverkeer. Er kan gekozen worden voor bezorging thuis of voor het zelf ophalen bij een van de afhaalpunten van Cavalier Shipping, wat natuurlijk flink in de vrachtkosten scheelt.

Alle bestellingen geschieden via ‘hoppa’ de handelssite van de Hakrinbank, die ook garant staat voor veilig betalen. Via die site is het al geruime tijd mogelijk vanuit Nederland online uw boodschappen te doen voor familie en vrienden in Suriname! Hier maken honderden Nederlanders reeds gebruik van, om hun familie in Suriname in deze moeilijke tijd te ondersteunen.

Genieten van Surinaamse producten tot aan huis wordt nu wel heel makkelijk met de online pakkettendienst van Fernandes Express. Voor vragen kunt u mailen naar fernandes.express@fernandes.sr of bellen/appen naar (00)5978644534/(00)5978427941