VIDEO: Siebrano Pique aangehouden en overgedragen aan Narcotica Brigade

78
VIDEO: Sibrano Pique aangehouden en overgedragen aan Narcotica Brigade
Sibrano werd zaterdag opgehaald door het Regio Bijstand Team (RBT)

De Surinaamse activist Siebrano Pique is vanmiddag in Para aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team (RBT) van de Surinaamse politie. Hij is daarna overgedragen aan de Narcotica Brigade, melden bronnen bij de politie aan Waterkant.Net.

Pique had eerder deze week al aangegeven dat hij zou worden aangehouden door de politie, in verband met een oude zaak.

Volgens de Surinaamse site SUN zou het gaan om een zaak uit 2014, waarbij Pique een doos had gepost, waarin drugs waren verstopt.

Een filmpje waarin te zien is hoe hij wordt meegenomen, is hier te zien.


78 REACTIES

 1. Jaja als je weten dat je skeletons in je closet hebt moet je je gedeisd houden. Holle vat.
  gemodereerd

 2. Wat een lage soort volk die ndp,ers deze mislukkeling pigue.
  Illegale handel in drugs , goud , diamant , hout en wapens.
  gemodereerd

 3. Hoe wist deze raddraaier dat hij zou worden aangehouden in verband met een zaak uit 2014?

  Zit er soms een MOL binnen het OM?
  Het lijkt alsof Pique is getipt over deze aanhouding?

  Waarom is deze man toen NIET aangehouden in 2014??
  gemodereerd

 4. =Als dit waar is kan ik zeggen dat deze vent een waardeloze schoft is.
  Ik ben nu benieuwd wat zijn fam nu gaat zeggen.
  OPVOEDING!!!! aan zijn kinderen,,


  Maak melding

 5. Sinds 2014 en nu pas opgepakt. Het stinkt aan alle kanten. Gaat Chan, Poetin na doen? Ik hoop van niet.
  gemodereerd

 6. Daarom deng biegie sma taking if Jo ka ondro watra ano tek langa aw kong na tapsee!!om geld springt hy tog met al zyn actie gedoe.if Abe tang rustg dan kande a zaak bo tang rustg.maar je wan jumpo lek Krabita tog.nu wil k zien of ndp voor hem gaat springn.


  Maak melding

 7. Jaaaa he oeng musu go dikie fu feni wang owroe feit no spang time will tell….God slaapt niet toen hij tegen Bouterse protesteerde oeng no beng wani sroto eng. Saka saka soort regering.
  gemodereerd

 8. De dochter van Pique vond het een tijd geleden toch te gevaarlijk om in een praatprogramma te verschijnen. Mooie dochter. Zij vindt het niet gevaarlijk dat papa drugs smokkelt. En ze vindt het risico te verwaarlozen dat papa tijdens een demonstratie zal worden opgepakt en misschien wel geslagen wordt. Dat verhaal van die dochter klopt gewoon niet. Pique wordt misbruikt en kennelijk betaalt dat goed. Alles voor de paarse zaak!
  gemodereerd

 9. Waarom nu pas!!! Hij wordt niet niet meer beveiligd door Delano Bouterse en de corrupte politie bond. De voorzitter van de politie bond denkt dat KPS van hem is.
  gemodereerd

 10. Hahaha was te verwachten van pique, dat betekent dat het stoort pique, dat een eerlijke regering nu aan de macht is, hij kan zijn verderfelijke spul niet
  Meer mee handelen, onder ndp had pique vrijspel, zie pique ze hebben jouw goed door waarom het jouw irriteert dat Brunswijk santokhi aan de macht is, pique en consorten laat het je duidelijk zijn, Suriname is geen afrika,deze regering is goed bezig, een dag zal iedereen deze regering dankbaar zijn, dagoe pique, nu zien hoeveel van jouw go likkers bij de politie bureau gaan protesteren,
  Met ndp pique adhin misiekaba abdoel leba komt Suriname nooit vooruit, met Brunswijk en santokhi wel
  gemodereerd

 11. Henry dat is zeker zo, er zit een mol binnen de Surinaamse kps, met het rijkdom wat Suriname heeft, kan iedereen het goed hebben, maar wel moet een eerlijke regering aan de macht komen, en de volk van Suriname heeft gekozen, er een eerlijke regering, bouta ongeschoolde gek, dief ndp niet meer niet minder, vloek van Suriname bouta
  gemodereerd

 12. Cenario mensen zo simpel , ze kunnen pique niet gewoon in elkaar trappen, dus maar komen met omdat hij een doos gepost had , wie zegt dat er drugs in die doos gevonden is ? Als er werkelijk drugs gevonden werd , zou de narcotica brigade hem allang opgepakt hebben denk a torie, en dan alle surinamers die mee deden aan de protest hebben geen ballen , zo zijn surinamers geen ballen geen ruggegraat , dictatorschap is aan de macht .
  gemodereerd

 13. Inderdaad Maripa ko , de mol is , is ,is , de korpschef prade de hoogste geplaatste paarse rat , door bouta in 2019 daar gezet , maar bouta kan niet schaken , een van zijn pionnen moet straks het veld ruimen , dus deze paarse rat probeert nog om in het goede water te komen door die pique te laten arresteren , , te laat paarse strontzak.


  Maak melding

 14. nou wat zullen de mensen ( paarse ndp ratten ) die mee gelopen hebben met die twee marsen van die pique , nu gaan zeggen , of denken , , ze kunnen niets zeggen , en laat staan denken , want deze laag geschoolde gasten begrijpen het toch niet , en als die pique in het gevang komt , dan gaan die gasten ook niet meer de straat op , covid vindt dit niet fijn.


  Maak melding

 15. hé glenn , ben jij een communist of zo , wat heeft die poetin er mee te maken , jij was zeker opgegeilt toen dat grote russische vliegtuig vorig jaar lande op zanderij , en je baasje bouta vond dit prachtig , maar jammer voor deze domme lul bouta , we zien ze nooit meer terug.


  Maak melding

 16. Gilt de fil,ster hem na of hij zijn telefoon meeheeft ipv te vragen of hij vaseline of krappaolie bij zich heeft op het laatst geeft ze aan wat ze gaat doen een soort bedreiging. De Zwarte Cobra in weer in Nederland.
  Ik hoop niet dat er doden zullen vallen.


  Maak melding

 17. Stoorzender nummer 1 opgepakt!!!
  Gaat de goede kant op.
  Wie is de volgende ? Een andere grote bigi idioot die FB heel wat uit kraait afgestudeerd van de open universiteit. Hij moet volgen meneer mensen.
  Bij hem is er ook stront aan de knikker.
  Totaal geen respect voor Pres en VP.
  Deze moet echt aangepakt word .compleet gestoorde Idioot. Meneer Brunswijk treed op tegen deze man hij is een stoorzender.
  gemodereerd

 18. Heri para tnap na joe baka.dan is heri para n paarse rovers-n drugshol n bolwerk vn criminaliteit.
  gemodereerd

 19. Tuurlijk pa winti, zand erover zou opa D zeggen. Zoals de ouden zongen,zo piepen de jongen uit ocer. Goed voorbeeld doet volgen. Grote drugsdealers uit ocer, kleine drugsdealers uit para. Si brain no zijn rol is uitgespeeld. Dus belijdsadviseur diki boloe alias fat skont heeft haar werk niet goed gedaan. Resultaat:alleen maar paarse stront komt uit de beerput van opa D.


  Maak melding

 20. WAT@@ Ik ben een democraat. Jullie zijn de grote communisten.. Al die politieke en racistische bullschit die velen hier dagelijks schrijven zijn verre van politiek correctheid. Klagen over Bouta, maar jullie denkwijze zijn erger dan die van Bouta. Hij was in ieder geval niet zo racistisch al jullie soort. Fijne dag.


  Maak melding

 21. Het blijft toch een naar ventje dat onder valse voorwendselen het land probeert de destabiliseren. Deze Pique is een racistische volksmenner die het niet verkroppen kan dat een Hindoestaan samen met een marron het land naar voorspoed en welvaart brengt. Tien jaar lang heeft dictator Bouterse en de NDP het land vernield en tto de bedelstraf veroordeeld. Pique hield zich toen rustig omdat het land door zijn soortgenoot geleid werd. Pique profiteerde van de voedselpakketten die door de NDP uitgedeeld werd. Werken hoefde deze crimineel en drugssmokkelaar niet. Want daarvoor zorgde zijn baasje wel. Nu waait er een ander wind een wind waar iedereen moet werken of een bijdrage moet leveren om het land op te bouwen.
  Ik vind persoonlijk Pique een zielig en ziekelijk mannetje die geen vertrouwen heeft in de huidige regering. Deze volksmenner moeten ze opsluiten en gooi de sleutel maar weg.

  Sta op luilakken sta op / Suriname roept u / er moet veel werk worden verzet / voordat het land goed op orde is / het geld ligt niet voor het oprapen / we moeten er ook voor weken / eerst dan zal het goed komen met het land / dan zal Suriname goed georganiseerd zijn.

  Een parodie op het Surinaams volkslied en o zo waar als een koe. Surinamers staan bekend om hun luie aard en om hun grote kwebbel.


  Maak melding

 22. Glenn 24 januari 2021 At 09:14

  WAT@@ Ik ben een democraat. Jullie zijn de grote communisten.. Al die politieke en racistische bullschit die velen hier dagelijks schrijven zijn verre van politiek correctheid. Klagen over Bouta, maar jullie denkwijze zijn erger dan die van Bouta. Hij was in ieder geval niet zo racistisch al jullie soort. Fijne dag.

  @ Glenn,
  Wat wil jij nou hiermee zeggen? Dat een democraat niet racistisch kan zijn? Volgens mij heb ik jou ook op behoorlijk wat racistische postings betrapt over Hindoestanen en India, zo heilig ben je dus niet.
  Racisme in Suriname is een dagelijks fenomeen en ieder maakt zich hieraan schuldig democraat , communist of Boutist. Bouetser niet racistsich ? Nou ik hoor zijn tirade over blanken wel zeer racistsich hoor. Dus hou jij je mond dicht


  Maak melding

 23. @ Glenn

  Een misdaad mag nooit verjaren, Chan moet eigenlijk meer mensen laten oppakken, inclusief jouw DDB, en zijn veertig rovers! Voor de goede inclusief ook jou voor je domme opmerkingen allemaal, en de manier hoe je een misdaad probeert te verdoezelen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 24. Djamoe.

  Nee ik ben geen paarse rat maar, iemand die kritiek mag leveren. Zo dra iemand kritiek levert over de huidige regering, wordt men bestempelt als NDPer, houden jullie op met het onzin.

  Als of deze regering geen fouten maakt en van de fouten moet men leren als men het wil redden en men moet open staan voor kritiek.


  Maak melding

 25. Pa winti ga lekker op leonsberg protesteren en daar roepen waar het geld en rijkdom an Suriname is gebleven. Je bent wel degelijk een lage paarse hond. Een ieder met verstand,weet dat na tien 45 jaar jou soort kroeskoppen niks kunnen dan stelen. En nu verwacht deze paarse rat dat in 6 maanden men het effe oplost. Je lijk mij een niet al.te slimme rat


  Maak melding

 26. Deze ordinaire meid mag alles filmen. Waarom heeft zij ook geen filmpje gemaakt van toen Picco de drugs in het pakket deed en ging posten? Wat een achterlijk wijf.
  gemodereerd

 27. Voor iederéén die het verwacht dat Chan een probleem van 10 jaar binnen 7 maanden oplost, is gewoon een ”LUL” . En daarmee, is de kous af !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 28. GEJUICH ALLOM!
  Maar het hart van elk mens heeft tweekanten,
  GOED en KWAAD of wel LEVEN en DOOD.
  HET ENE HEFT HET ANDERE OP.

  KAIN is het KWADE die zijn broeder ABEL, HET GOEDE vermoord.


  Maak melding

 29. @ Redskin: zaak Oedit

  Lees de West ( krant voor de beter geschoolden !!) van 19 januari 2021 dan had je het kunnen weten. WKN is net als de Telegraaf voor sensatie.


  Maak melding

 30. De gevestigde orde heeft gemeend zijn macht te gebruiken om een politieke activist te ‘pesten’. Een relatief misdrijfje van jaren geleden, heeft men aangewend om deze vaderlandslievende activist eventjes te pesten. De gevestigde orde vindt het niet zo leuk dat mensen voor hun rechten opkomen. De volgende activist is hiermee gewaarschuwd. De narcistische gevestigde orde zal net zolang DIEKEN, tot er iets belastends gevonden kan worden. Feitelijk moet deze gemene aanhouding juist een oppepper zijn en nog meer motivatie en boost scheppen om onverstoord en met nog meer enthousiasme voor je rechten op te komen. De tijd van het makke lam dat zich gewillig en onnozel naar de slachtbank liet leiden, is voorbij. Mensen worden steeds assertiever.


  Maak melding

 31. Best wel slim, je weet dat je een vervolging voor een of ander delict kunt verwachten dus ga je super opzichtig zogenaamd politiek gericht demonstreren om vervolgens te kunnen roepen dat je arrestatie bedoeld is om je politiek de mond te snoeren.


  Maak melding

 32. Hoe beschaaf ben j uit hius af.. dat j een andr mens moet uitschelden dat hij dagoe is .mis bn jij di dagoe of bn j uitdagoe gekmn mr nt pigue ik bn geen vends vn pigue mr jij bn nt btr dan hen want joe na wang ..stront toe.. bgin bij j zlf voor dt j een andr gaat bledgen ..want joe e ando regiring santoki drom j takso..en ways noh taki pang over afrika noh trobi sang noh trobi..so we biging nanga etnische verdeling biging nanga afrika wat hb j mt afrika te make kande akondre edrai boeng gi joe of joe pa abi moni ..dan moet j suriname reddn mt. press.. want sma e pina ini sranang ..geordinere lave dat j bent..noh taki panng png da je kari afrika neng mi barjoe nosho jo miti nanga ogri kande joe denki taki anoh abi jere..ma joe sa sji wang finga…en wang sani..feit foe 7jaar ga j een burgr haln di in zijn democratic recht is di oprcht opkmt ga j hln president weet wt j doe ..erzijn meerdr zakkn in suriname di bekekn moetn wrdn en zkkn di ondrdokn zij zo als moord zkn en ng veel…mij wang pjing 1of2 grm brood geld sang a poti boy miki ing schuldig in zijn jeug j go kising sroto..di atrong volwas erg mt deze regiring..ik hoop dt vp niet mee ..eens zal zijn..in awan disi joe moes opo joe sting bravo want moro drugs organisatie de tg saide zaak foe pigue..disi na gi maripa ko…
  gemodereerd

 33. Waarom zou ik op Leonsberg gaan protsteren, terwijl het 1 van de stand punten was van de huidige regering en huidige president. Toen ze voor de verkiezing zeiden we gaan het geld komen halen en we sluiten ze op. Puntje bij paaltje zitten ze tot diep in de nacht te praten met de ex president DBB. Wie houd wie voor de gek en het volk tegen elkaar spelen.


  Maak melding

 34. Dit is sur. Hij heeft toen of tot nu toe fouten gemaakt drugs enz. een kleine man want hij is niet RIJK maar de VP die er nu zit, een ieder weet wat hij doet om aan z’n geld te komen hoe hij nu zoveel bedrijven heeft maar daarover zegt niemand iets. In het verleden hebben hij (VP) en Bouterse ook zo veel gedaan Maar wie gaat hun halen .percies niemand want een ieder is bang 🤐 .deze jonge heer wilde alleen opkomen voor sur. Omdat alles duur is geworden
  gemodereerd

 35. Een relatief misdrijfje
  je ziet het maar weer het bekende zand erover. Neks daarvan Stelletje zwakzinnigen
  Vroeger kon je doen en laten wat je wou. bouters en zijn rovers interesseerde het helmaal niets, zij waren bezig met andere zaken zij waren bezig met STELEN ROVEN DRUGS, met het binnenhalen van MILJARDEN
  Die tijd is voorbij pakiritingi, wie zich misdraagt zal worden opgepakt. Er volgen meer, slapeloze nachten zullen we jullie bezorgen


  Maak melding

 36. The good i do nobody remember, the bad i do nobody forget.
  Pique is opgehaald, maar Bouterse loopt nog vrij rond. Waar is de rechtvaardigheid van de regering?
  Een kleine man die zijn mond roert wordt vervolgd, maar een grote drugsdealer, moordenaar en dief van overheidmiddelen mag nog vrij rondlopen.


  Maak melding

 37. Niet heel Para staat achter hem en ook niet heel Bosé.

  Para is een mooi district en Bosé is no.1, maar als je luid wilt doen moet je verwachten.

  Bosé No. 1
  gemodereerd

 38. ZIJN VROUW SCHREEUWT BIJ VERTREK:
  IE NO FOEROE……………
  IE NO VERKRACHT…………..
  IE NO KIRIE………………
  DA SAIDE EDE SKOWTOE SROTO JOE MASRA ENG MA PANG PANG. TAIGI MI……….
  BIGIBEK BIGIBEK NUMMER 1
  NEKS NO FOUT IEN JOE EDE
  KAULO DONG BEEST


  Maak melding

 39. In het surinaams zouden we zeggen tjing tori,de grootste drugdealers zitten als sponsoren achter de vhp,dan met name de houthandel,rijsthandel,groentenexporteurs.Dit is gewoon een manier van elimineren van een hinderlijke stoorzender…..
  gemodereerd

 40. Mensen die hier op WKT schreeuwen dat anderen racisten zijn, zijn de grootste racisten onder ons, hoe luider ze schreeuwen hoe groter de camouflage. Hetzelfde gedrag zie je bij de ‘potenrammers’, ze zijn zelf homo, maar durven niet uit de kast te komen.

  Terug bij Piqué: als hij een strafbaar feit heeft gepleegd, dan komt hij voor rechter, duidelijk.

  Hegwig@@ een nieuwe trol, die ineens het licht heeft gezien. Hedwig, welke groepen mensen zeggen vaak, als er iets speelt in Sranan, jungu na ding blakamang bakka, hebben wij het over de vele verkeersdoden, dan hoor je als reactie, ná vooral ding blakka sma é rij tranga, ga zo door. Wat hoorde je vaak over 10 jaren Bouterse , ná 10 jarie blakkamang regering. En je durft alleen Piqué te beschuldigen van racisme.
  Als pony hierover schrijft dan is ook pony een racist volgens jouw!!!!
  Een vraagje, wie zie jij als dé Surinamer waarover je het hebt???? Ze zijn lui enz. enz.

  Redskin, wanneer ga je die kalebas op je schouder een keer gebruiken, Pa Winti, mag toch zijn mening geven over de handelingen/daden van deze regering, waarom moet hij naar Leonsberg of Ocer, Bouterse, NDP, zit toch niet in de regering. Wie maakt nu rotzooi in Sranan, niet de NDP, maar het is de grote coalitie die nu voor ongerustheid zorgt met haar Rechtse beleid.
  Verschuil je niet achter een regering die al naar huis is gestuurd. Kijk liever naar, wat de nieuwe regering doet.

  WAT. Pé a 500.000,00 SRD dé, die zogenaamd is gestolen, is de DC van Par’bo noord al voor verhoor opgehaald.


  Maak melding

 41. drugs vervoeren een relatief misdrijfje?
  ow dus die iets grotere zendingen van bouta maken dan ook niet uit?
  drugs is drugs en blijven drugs ongeacht de hoeveelheid.
  dit downplayen? zegt genoeg over je zeer beperkte capaciteit van aanwezige hersencellen.
  de rat is gewoon 6 jaar uit de wind gehouden door de grotere drugsdealer.
  maar moet nu het gelag betalen
  en dan ook nog zeggen dat hij voor zijn rechten opkomt?
  waar zat hij de afgelopen 10 jaar dan? toen heel veel mensen naar de klote geholpen zijn onder dat paarse bewind?
  pakiratigri het prototype van een achterlijke ndp’er
  is nix, wordt nix, en zal nooit iets presteren


  Maak melding

 42. @Maripa ko
  Gelukkig is Suriname geen India, Bangladesh of Saoedi-Arabië.
  Daar zijn de politieke partijen ze ook zwaar corrupt.
  Ga eerst de problemen in eigen land oplossen voordat je er andere landen bij haalt.
  gemodereerd

 43. Zoals we gewend zijn wordt alles waar een ndp-er zich schuldig aan maakt hier op wtk gebagatalliseerd of er wordt een afleidingsmanouevre gelanceerd. De ndp zit idd niet in de regering, maar de puinhoop die ze gemaakt hebben duurt jaren om op te ruimen.
  Schoenmaker houdt je bij de leest! Het is een feit dat de ndp in 10 jaar tijd 58 ministers heeft vervangen. Dat staat gelijk aan een brevet van onvermogen. Komt nog bij dat ze alle inkomsten van Suriname verpand hebben. Probeer dat maar eens goed te praten! kom maar op, ik wacht op een reactie hierover.
  Pique heeft zich schuldig gemaakt aan een strafbaar feit en zal daarvoor moeten boeten, punt uit! Bovendien is hij zo dom dat hij door de ndp voor de ezelskar wordt gespannen.
  Om anderen die niets anders dan hun mening geven uit te maken voor trol, is teken van zwakte en typerend gedrag van ndp-ers die, als ze hun gelijk niet kunnen krijgen, het op de man/vrouw te gaan spelen. Zoek iemand die tegen je opgewassen is, lafaard!
  You are so low….wie de schoen past, trekt hem aan!
  i rest my case.


  Maak melding

 44. ma ik begrijp et niet. ik zou worden beschermt had bouterse me belooft. ik kon doen wat ik wilde ze zouden me met rust laten. ze hebben me belazerd, ze hebben me bedonderd, mijn eigen partij jonge, nooit meer ndp mang.
  gemodereerd

 45. Deze halve zool krijgt te veel aandacht, gewoon opsluiten in LPI, want hij snapt niet dat hij met deze acties door de COVID-19-virrus mensen de dood in stuurt.

  Hij kan niet rationeel denken en is emotioneel bezig. Met zulke figuren kan je nooit een oorlog winnen.


  Maak melding

 46. De mentaliteit vd Surinamers daar moet wat aan veranderen. Surinamers hebben scholing nodig om in de productie werk te worden of productie ondernemingen die exportgericht zijn op te zetten. ( hout: ramen, deuren, bedden, stoelen, kasten, tuinmeubels, doodskisten, enz), landbouw, recycling oa plastic, glasindustrie, porselein, borden, glazen, landbouw: rijst, meel, enz)

  Planten: kamerplanten, en bloemen, Cassave/meel, chips, bananen/chips enz, planten uit het oerwoud. Visserijsector/zeevisserij productie – en exportondernemingen.

  Ook wat betreft Fauna moeten er mogelijkheden zijn in productie- en export: geiten, schapen, kippen, doksen/eenden, enz.

  Suriname heeft mogelijkheden alleen wordt vanuit het beleid niet voldoende aandacht aan besteed in het onderwijs, wetenschappen, ondernemers, leerlingen, studenten.


  Maak melding

 47. De mentaliteit vd Surinamers daar moet wat aan veranderen. Surinamers hebben scholing nodig om in de productie werk te worden of productie ondernemingen die exportgericht zijn op te zetten. ( hout: ramen, deuren, bedden, stoelen, kasten, tuinmeubels, doodskisten, enz), landbouw, recycling oa plastic, glasindustrie, porselein, borden, glazen, landbouw: rijst, meel, enz)

  Planten: kamerplanten, en bloemen, Cassave/meel, chips, bananen/chips enz, planten uit het oerwoud. Visserijsector/zeevisserij productie – en exportondernemingen.

  Ook wat betreft Fauna moeten er mogelijkheden zijn in productie- en export: geiten, schapen, kippen, doksen/eenden, enz.

  Suriname heeft mogelijkheden alleen wordt vanuit het beleid niet voldoende aandacht aan besteed in het onderwijs, wetenschappen, ondernemers, leerlingen, studenten.

  Er ontstaan veel diversiteit in de productie- en exportondernemingen. Veel werkgelegenheid in de bedrijfskolom verticaal en horizontaal. Werknemers die van de school, opleidingen, universiteit zo doorstromen in deze ondernemingen.

  Ook eco-toerisme

  Transport, logistiek, kwaliteit, onderhoud, economen, technici, ict, enz.

  Suriname heeft vele mogelijkheden die alleen beleid nodig heeft, Surinamers kijken te veel naar hun eigen navel en zijn vast geroest in wintie waai, lantie pai

  Surinamers zijn lui en willen allemaal voor de overheid gaan werken.

  Zie in Suriname de Ondernemingen in de productie die ook exportgericht zijn. Daar moet geld in gestopt worden door de overheid en dit moet de Surinamers op gewezen worden, dat zij dat ook kunnen.

  Plan van aanpak moet door de overheid gemaakt worden, samen met mensen uit de huidige branches en dan dit in de praktijk brengen. Spijkers met koppen slaan.


  Maak melding

 48. Mijn creoolse buurvrouw zei een keer tegen me Nengre no abie verstang, dan praak ik over de jaren 70 toen in nog in Suriname woonde. Ik nam haar stelling in twijfel omdat intelligentie niet gelieerd is aan ras. Maar inmiddels ben ik een 60 jarige en goed onderwijs genoten moet ik mijn buurvrouw helaas gelijk geven.
  gemodereerd

 49. Dit is gewoon aantoonbaar een strategie van de Procureur Generaal van de VHP. Er zit duidelijk een onzuiver luchtje aan deze zaak. Ze pakken Sibrano op voor een oude zaak omdat hij het felst is gekant tegen het afbraak beleid van Santokhi. En als mocht blijken dat hij onschuldig is zullen zij een reden bedenken om hem toch van de straat te houden. Weg met de regering van Santokhi.


  Maak melding

 50. Hedwig@@ Ik haat geen Hindoestanen. Ik heb Hindoestanen in mijn familie. Ik haat Hindoestanen, creolen, Javanen en alle anderen die discriminerend en neerbuigend doen over andere rassen. Daar hebben velen die hier reageren last van. Ik vind inderdaad Indiërs geen vriendelijke mensen. Wat heeft dat met Hindoestanen te maken? Zijn Indiërs Surinamers? De Indiërs die ik tot nu heb meegemaakt waren geen vriendelijke mensen..


  Maak melding

 51. Glenn, lul niet met je opmerking dat je Hindoestanen in je familie hebt. Je weet net zo goed als ik dat jullie een hekel aan hem hebben. Die jampa die je zus bedrogen heeft is geen probleem toch. Dus hou je smoel


  Maak melding

 52. De NDP heeft er een gore puinhoop van gemaakt de afgelopen tien jaar. Het is gewoon een criminele organisatie. Je zou denken en hopen dat de meesten hier op het forum Suriname een goed hart toedragen en heel graag vooruitgang zouden willen zien. Hoe anders blijkt het als je zo de reacties hier ziet. Allemaal zogenaamd onder het mom van kritisch zijn.
  Het kan verkeren.


  Maak melding

 53. De vraag is niet waarom de regering Santo. / B. Pique in verzekering heeft gesteld.
  Dit is duidelijk !
  Pique heeft een misdrijf gepleegd !

  Maar de vraag is / vragen zijn:
  Waarom heeft de NDP-regering Pique nooit gearresteerd terwijl hij schuldig is aan handel in drugs ?
  Waarom heeft de NDP een drugscrimineel al die jaren vrij rond laten lopen ?
  Lopen er nog meer (drugs-) criminelen vrij rond in Suriname ?

  Min v JusPol Amokosie heeft huiswerk !
  JusPol moet uitzoeken welke criminelen er nog vrij rondlopen en wat voor rotzooi de B.B.R (Bullshit Bouta Regering) nog meer achter heeft gelaten.

  Voor mij is het nu duidelijk en overtuigend:
  de NDP is een criminele organisatie !

  Ik wens team Amoksie veel succes !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 54. Wie heeft vandaag Starnieuws gelezen : Een offiicier van polite beweert er is geen grond om Pique aan te houden. Waar heeft deze politie zijn opleiding gedaan en ik praat niet over officier van politie. Ben nieuwsgierig hoe hij tot officier van politie is benoemd. Deze figuren hebben hem 6 jaar beschermd. Wil zeggen de kleine die wordt gepakt met het posten van drugs moeten wel jaren in de bak. Maar deze meneer is niet vlucht gevaar mijn vraag is waarom was hij niet terstond aangehouden, maar andere wel. De politie bond is een corrupte bende. Hoe komen de voorzitter en de trawanten aan de dure auto’s


  Maak melding

 55. Junkie sabrino wist wat hem te wachten stond. Het delict is v 2014, hij is al bijna 7 jr. verslaafd. Als je nu een test v zijn haar en bloed doet, dan is het resultaat positief op drugs.

  Na elke protestactie gaat hij met zijn kliek een joint roken, er zijn beelden van. Suri’s zijn gek op soc media, ze filmen alles en verlinken je lachend onder je neus.


  Maak melding

 56. Die ndp’ers hebben geen eigen mening. Ze praten elkaar steevast na. Iem gooit iets op Facebook, vervolgens kun je het letterlijk op alle suri sites lezen. Belachelijke en stomme tactiek. Je kunt hele zinnen googelen en je komt uit op paarse retoriek.

  Dit dus;
  “Dit is gewoon aantoonbaar een strategie van de Procureur Generaal van de VHP. “
  🙄🙄😂🤣
  Hoe kan het dat PhD zoals robg, niet snapt dat een PG niet bij een partij hoort.

  Zullen we ook één in de ether gooien, ja, oké; hoe komt het dat de president plots ziek is na de Leonsberg broko dey? Lijkt op een gevalletje navalny.


  Maak melding

 57. Boesskowtoe, Hedwig, heeft jouw neerbuigendheid niet nodig om zijn punt te maken, hij kan best voor zichzelf opkomen, heeft jouw valse hulp niet nodig.
  Niemand verbiedt hem zijn mening te geven, dat maak jij er weer van met jouw kortzichtigheid. Trouwens waar staat geschreven dat pony een NDPer is.


  Maak melding

 58. Er word hier veel onzin uitgekraamd. Punt is heel simpel. Pique word monddood gemaakt om de op handen zijnde protesten de kop in te drukken.

  En het goede nieuws is, dat er met deze regering, nieuwe dictators zijn opgestaan. Gefeliciteerd allen..


  Maak melding

 59. Rob heeft gelijk als hij schrijft dat
  ze Sibrano piqee oppakken voor een oude zaak omdat hij het felst is gekant tegen het afbraak beleid van Santokhi.Als deze man het felst gekant, lees goed het felst is dan weet ik genoeg hij staat 2keer op een plein met 10o man ofzo en zegt ik ben tegen. is dat effe schrikken de regering beeft alle kranten overal ter wereld berichten dat pikee en 100 man tegen het beleid zijn.
  Btw is boefdraad al opgepakt met de honderden miljoenen van ons land? of schuillt hij nog steeds bij boelerse


  Maak melding

 60. Wij moeten niet voorbarig zijn met uitspraken maar justitie de ruimte geven om te onderzoeken, hij is momenteel als verdachte aangehouden en mochten blijken dat hij de wet heeft overtreden nou dan moet de rechterlijke macht zijn oordeel vellen, recht voor een recht voor allen, moet niet zo zijn dat men strafbare feiten begaan en activist worden om onschendbaar te zijn……


  Maak melding

 61. @ S. Asagi. Pique zijn dochter is een klein meisje.15 jaar. Wat voor verstand heeft ze van alles? T is belachlijk dat hij haar naam aanhaalt om zijn ding te doen. Vriendjestyle
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.