dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutobestuurder 'vliegt' over rotonde tijdens black-out

Autobestuurder ‘vliegt’ over rotonde tijdens black-out

-

De Nationale Carrierebeurs

De bestuurder van deze auto is zaterdagavond gewond geraakt na een eenzijdig verkeersongeval aan de Jaggernath Lachmonstraat in Suriname. De automobilist had blijkbaar niet door dat hij de rotonde bij de Lalla Rookhweg naderde en reed daar rechtdoor.

Vermoedelijk reed hij met een behoorlijk snelheid want hij ‘vloog’ zowat over de rotonde. Daarbij raakte zijn voertuig zwaar beschadigd, zoals op de foto’s te zien is.

De politie kreeg de melding van het voorval en kwam ter plaatse voor onderzoek. Ook de Surinaamse brandweer kwam ter plekke om assistentie te verlenen.

De man liep wat verwondingen in het gelaat op en werd met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de beschadigde auto af te voeren.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk. Vermoedelijk was er sprake van slecht zicht na het uitvallen van de stroom.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. ja als je blind bent kun je geen( wel) auto besturen , maar opstakels ?? zijn een doorn in het oog , , maar deze blinde vogel reed veel te hard , en geen excuus dat er geen stroom was en de straatverlichting niet deed , je hebt toch koplampen op de auto , of hebt jij die uit gedaan , omdat je tijdens de lockdown op de weg was en ontzichtbaar was , maar eikel vandaag of morgen is dit gedrag zelfmoord.


    Maak melding
  2. Als je niet kan dansen dan zeg je ook dat het muziek is niet mooi/ leuk, dus als een auto niet op een normale manier kan besturen, moet je ook wat verzinnen. En dat heeft deze man/droplul ook gedaan !

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Zeker een NDPer die er heilig van overtuigd is dat Bouta de beloofde fly-overs gerealiseerd heeft. Straks koopt deze idioot ook nog een treinkasrtje om van Paramaribo naar Onverdacht te reizen omdat hij denkt dat Suriname intussen een tweede Dubai geworden is.


    Maak melding
  4. Henkes wat heeft dit te maken met ndp
    Of ben jij 1 van die idioot die ook zo rijdt,
    Je hersen is gesteld alleen op bouta he,
    Je kan niet van af


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES