Klopjacht geopend op uit ziekenhuis gevluchte verdachte

7
Politie Suriname

De politie in Suriname heeft donderdagavond een klopjacht geopend op een 23-jarige verdachte, die verpleegd werd in het het Academisch Ziekenhuis en daar vluchtte. Het gaat om een gewonde man die afgelopen zondag betrokken zou zijn geweest bij een inbraak, bij een winkel aan de Kwattaweg.

De verdachte Arsinio C. liep die ochtend schotverwondingen op aan zijn hoofd en rechterarm toen de politie na een inbraakmelding ter plaatse arriveerde. Hij werd onder politie bewaking naar het ziekenhuis gebracht. Donderdagavond wist hij vanaf de 4e etage te ontvluchten.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat hij gekleed is in een grijze korte broek en een blauw shirt. Zijn linkeroog was afgeplakt met een pleister. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zij nu bezig met het opsporen van de man.

UPDATE – de verdachte is weer aangehouden.


7 REACTIES

 1. Als de politie echt behoefte aan heeft dat de hele bevolking naar deze crimineel helpt zoeken mag zijn naam, address en foto ook plaatsen AUB. Sorry maar criminelen hebben hun recht tot privacy verspeeld.


  Maak melding

 2. We zyn gewoon een op sensatie beluste volk geworden, elke dag moet er wel iets van sensatie gebeuren anders hebben we geen genoegdoening.dit duidt op een te lage sociaal drempel.
  als volk horen wy niet zo tezyn, het past niet by ons


  Maak melding

 3. we zyn een op sensatie beluste volkje geworden,wat aangeefd dat wy een laag sociaal drempel hebben, dit gedrag past niet by ons, maar is de trendt van vandaag .


  Maak melding

 4. Een bewaking van lik mijn r..t, in het ziekenhuis door de politie !!
  >>@ Kali madjoe<< Doe dat maar met je familie, nee dat doe je flikker !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.