Uitbetaling personeel hoofdstembureau Paramaribo Noord-Oost deze week

2
verkiezingen-stemmen-suriname
Archieffoto: werkzaamheden verkiezingen Suriname.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en het districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost hebben zojuist bekend gemaakt dat de uitbetaling van verkiezingsgelden, bestemd voor het verkiezingspersoneel ressorterende onder het Hoofdstembureau van Paramaribo Noord-Oost, deze week zal plaatsvinden.

De twee organisaties hebben middels een gezamenlijke bekendmaking aangegeven dat zij het ten zeerste betreuren dat de uitbetaling vanwege diefstal bij het Districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost, geen voortgang heeft gehad op woensdag 13 januari j.l.

“Het mag echter nimmer zo zijn dat het verkiezingspersoneel de dupe wordt van dit onmaatschappelijk gedrag. Met het volste vertrouwen dat de politie spoedig meer klaarheid zal brengen in deze zaak is in samenspraak met het ministerie van financién besloten om de uitbetaling toch op zeer korte termijn te laten plaatsvinden en wel op het hoofdkantoor van het ministerie van Binnenlandse Zaken” aldus de bekendmaking.

Dit zal gebeuren op:

 • Donderdag 21 januari 2021 van 8.00 uur tot en met 17:00 uur
 • Vrijdag 22 januari van 8.00 uur tot en met 17:00 uur
 • Zaterdag 23 januari van 9:00 uur tot en met 17:00 uur
 • Zondag 24 januari van 9:00 uur tot en met 17:00 uur

Belanghebbenden kunnen zich op voornoemde dagen met uw legitimatiebewijs aanmelden op de financiéle afdeling van het Ministerie van Binnenlandse Zaken aan de Wilhelminastraat #3.


2 REACTIES

 1. Digitaliseren is het machtige woord. Dat Suriname anno 2021 nog steeds geen zaken giraal kan regelen is een schande. Elke burger vanaf 18 jaar dient over een bankrekening te beschikken, zodat geld overmakingen en of betalingen kunnen geschieden en het niet meer nodig is om met cash over straat te gaan. De winkeliers klein of groot dienen over een pin apparaat te beschikken en hierdoor is het dan moeilijker om belasting te ontduiken. Dieven hebben minder kans hun slag te slaan, waardoor de veiligheid van burgers gewaarborgd kan worden.
  Regering doe er wat aan. Door cash geld te gebruiken is het besmetting gevaar met covid -19 groter.


  Maak melding

 2. Franco , de vorige regering vond digitaliseren maar niets , gewoon alles casch en zo ze konden het geld stelen van het volk , als ze toen digitaliseren hadden ingevoerd , zou het veel moeilijker voor hen zijn geweest , hopelijk gaat deze regering het met de banken bespreken , om zo snel mogelijk te gaan digitaliseren , en iedereen zijn financiele zaken giraal kan doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.