woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietster zwaargewond na aanrijding met afslaande auto

Bromfietster zwaargewond na aanrijding met afslaande auto

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw op een bromfiets is vanmorgen zwaargewond geraakt, na een aanrijding met een afslaande auto. De bromfietster reed rond 07.00u over de Indira Gandhwiweg, komende uit de richting Latour en gaande richting Lelydorp toen het verkeersongeval plaatsvond.

Een automobilist, die vanuit de tegenovergestelde richting kwam, wilde rechts afslaan in de Groot Blijdenshoopweg, een zijstraat van de Indira Gandhiweg in Suriname. Vermoedelijk zag deze de bromfietster, die op dat moment rechtdorgaand verkeer was met voorrang, over het hoofd.

De vrouw knalde met haar bromfiets tegen de auto en kwam lelijk ten val. Ze werd zwaargewond door een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis.

De Surinaamse politie was snel ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Behalve verkeersregels kennen en deze toepassen moet ook sprake zijn van verkeersfatsoen. dit geldt voor alle verkeersdeelnemers m/v.

  Verder moeten de voertuigen/vervoersmiddelen allemaal aan de gestelde eisen om veilig aan het verkeer deel te nemen in orde zijn, oa remmen, lichten, enz. Geen alcohol om achter het stuur te gaan zitten ve voertuig, boot, korjaal, vliegtuig.

  De overheid dient zorg te dragen dat het infrastructuur, enz. in orde is oa, wegen, bruggen, steigers, loopbruggen, rijbewijzen, vaarbewijzen, reddingsvesten, lichten bij de korjaen,
  drempels, verkeerslichten, zeebrapaden, sorteervakken, geen kuilen en gaten in straten, enz.

  Politieagenten, enz die toeziet dat alles volgens de regels/wetten plaats vindt. Niet beschonken achter het stuur van een voertuig/korjaal, boot, vliegtuig, enz gaan zitten en deelnemen aan het verkeer, te land, water en in de lucht. Ook hard rijden moet goed op worden gelet, zonder rijbewijsvaarbewijs een auto, korjaal, boot, enz besturen.

  Kortom alles moet in orde zijn bij de verkeerdeelnemer m/v, kinderen, ook de overheid moet zorg dragen dat zaken in orde zijn voor een goed en veilig verkeer, te land, water en in de lucht.

  Veiligheid is belangrijk voor alle verkeerdeelnemers te land, water en in de lucht.


  Maak melding
 2. Omstandigheden, moment spelen ook een rol in het verkeer

  Weersgesteldheid( regen, warm,enz) gladheid op de weg, drukte, wegwarmzaamheden, slechtwegdek, enz,

  Ook hoe het gesteld is met de verkeersdeelnemer m/v, kinderen, ziek, vermoeid, slaperig, onverschilligheid, zich zelf overschatten (rij ik of rijdt de auto mij, alcohol/ drugs gebruik bij de bestuurder., niet op letten, ruzie thuis, met derden in het verkeer, achtervolgd worden door je man/ vrouw, politie, criminelen die je willen beroven, enz.

  Hoe ga je om met het gebeuren, omstandigheden op dat moment.

  Veiligheid is heel belangrijk en men moet zich bewust zijn dat deelnemen in het verkeer men wel
  wel met je hoofd bij moet zijn, goed opletten, regels kennen,aan de regels houden, toepassen, verkeersfatsoen, veiligheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES