maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinamePolitie Suriname zoekt twee mannen in witwas- en omkopingszaak

Politie Suriname zoekt twee mannen in witwas- en omkopingszaak

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag twee opsporingsberichten naar buiten gebracht in een witwas zaak waar ook ambtenaren bij betrokken zouden zijn. De Surinaamse politie zoekt de 23-jarige Winesh Rambaran en de 33-jarige Richanand Dassasingh.

Beide mannen worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie, gekwalificeerde valsheid, valsheid in geschrifte en omkoping ambtenaar, overtreding van de artikelen 1, 2 en 3 van de Wet Strafbaarstelling Money laundering; overtreding van de Deviezenregeling, de wet Tegengaan Smokkelen en de Wet Economische delicten.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Fraude op de telefoonnummers 455830; 451313, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. @Michael, ik ook. Fout is fout. Ongeacht de komaf. Maar nu wordt er of niet gereageerd of men begint uiteraard weer de vorige regering aan te halen. Hypocrisie alom


  Maak melding
 2. klopt roy , en ook die paarse rat schipper , hij beschuldigt ambtsdragers , en dat moet nog een hogere straf zijn dan maximale straf , en wel nekschot die door Dazlinger de man bij uitstek in dit soort zaken.


  Maak melding
 3. Naomi : Zie jij zelfs niet hoe dom je bent ,jij bent de derde die reageert . Hoe kan je dan verwachten dat er dan meerdere reacties gaan zijn . Nou hierbij dan mijn reactie : Kijk maar zelfs dit zijn een andere soort van boeven Maar,ze doen het wel op een high school level. Niet als die andere soort die niks uit maakt en je van je gas beroofd of van je halsketting . Zelfs de hard werkende schoonmakster word door dat soort ook niet met rust gelaten . En wat zeg je van al die roofmoorden en inbraak . Er is nog heel veel op te noemen hor . Dus denk goed na voor dat je je klep open doet . Dat beng de mi reactie .


  Maak melding
 4. Pakiratigri gelooft zijn ogen niet. Is er niet bij presidentieel besluit bepaald dat alle criminelen tot de Marronse gemeenschap behoren???? De enige verklaring moet zijn dat er onder de Marrons zich ook gladharigen bevinden. De opmerking van @Naomi is meer dan terecht. We zien dat wanneer donkere mensen een misdrijf plegen ,de racisten er als de kippen bij zijn om hun racisme te uiten. Bij hen is het gepleegde misdrijf niet belang , nee nee , de afkeer van donkere mensen moet geventileerd worden. Wanneer het een andere Surinaamse bevolkingsgroep betreft ,verstaat men ineens de kunst zich neutraal te uiten. Amorele toestanden zijn dat.


  Maak melding
 5. Maakt geen moer uit wie het is. Deze ratten zijn getraint door de paarse partij. Als je de namen ziet dan zijn het hindoestanen die ook meegeholpen hebben aan het verkloten van su. Oppakken en opsluiten tussen de boelers in de gevangenis!!!


  Maak melding
 6. Tenminste hebben zij bij deze geen geweld gebruikt of iemand vermoord, libie soema no doe lik tak no wan soema no lob monie, er zijn weinig mensen op deze aardbol die niet van geld houd, en n hou op met racisme, if na blakamankoeli jampanesi chinesie, we zijn allemaal surinamers, de Surinaamse wet geld voor iedereen, advies aan deze heren, geef je over, hoelang blijft je uit handen van justitie, a tang so, met racisme krijgen wij het land niet vooruit, bondroe kraktie makandra


  Maak melding
 7. Als ik in su ben, zijn deze 2 geen gevaar voor mijn veiligheid, maar die marrons wel!
  Verder wens ik alle racisten een regenachtige dag en een slapeloze nacht.
  Als Surinamer schaam ik me dood voor jullie bekrompenheid en achterlijke etnisch gedrag!
  Ik ga me ook steeds minder hier vertonen want, de postings zitten vol onzin (getuige Pakiratigri)

  Allen die hun medemens lief hebben, soso lobie….
  Dat was mijn reactie.


  Maak melding
 8. Wat deze heren, gedaan of doen is schadelijk voor land en volk.
  Flink aanpakken, misschien zijn er medeplichtigen?
  Het is de schuld van hun ” hebzucht”.
  Misschien, opvoeding, scholing en of
  borstvoeding!!!!!!


  Maak melding
 9. KPS moet internationaal samen gaan werken. Dit zou een hele goede ontwikkeling zijn om de georganiseerde misdaad aan te kunnen pakken.

  Hebben deze jongens niet de Nederlandse nationaliteit ?
  En zijn zij inmiddels gevlogen ?

  Dit is heel goed mogelijk .


  Maak melding
 10. De Purle Pride Party is de paarse versie van de Kl.. Kl.. Kl..
  Wat een stelletje hypocriete racisten zijn het. Bah !
  Paars is de schandvlek van Suriname !


  Maak melding
 11. En zo zie je maar weer hoe de paarse haatzaaiers, de P.P.P. , alweer zoals hun mentaliteit is, er weer een misleidende draai aan weten te geven.

  Zij zien niet in dat de regering Santo. / B. alle criminelen aanpakken dus ook de gladharigen. Dit durven de paarse poepeters niet toe te geven.

  Stelletje losers.


  Maak melding
 12. Naomi 19 januari 2021 At 00:10

  Opvallend weinig reacties nu 😌

  Wat had jij dan verwacht? Een boekwerk? En ik noteer toch alweer 21 reacties over iets wat gewoon is in Suriname. Noemenswaardig zou het pas worden als in SU niemand zich met witwassen bezig zou houden.
  Bah, wat ben jij een populist en ophitser baja.


  Maak melding
 13. Mensen mensen mensen
  Wat een reacties steeds. Laten wij elkaar omarmen in deze moeilijke tijden in de wereld en niet meer op elkaar schelden. We maken allen fouten we zijn mensen. En in elk land of volk heb je mensen die een andere richting op willen. Een die de gemeenschap afkeurt. Gedragingen die de waarden en normen van hun ouders en voorouders niet respecteren
  Ik ben 63 jaar oud en weet hoe de verstandhouding tussen de verschillende bevolkingsgroepen in dit mooi land was. Heerlijk als creoolse Surinaamse tussen mijn Hindoestaanse Javaanse en Indiaanse buren geleefd. Samen lekker gefeest gelachen en we waren er voor elkaar. We letten op elkaars huis en kinderen.
  Wat verlang ik weer naar deze mooie vreedzame momenten terug in Suriname als ik weer op vakantie ben in Suriname. Waar zijn al die prachtige lieve zorgzame mensen gebleven in Suriname????
  Waar is die mooie lach en brassa naar elkaar toe? Je dagelijkse zorgen met elkaar delen en elkaar ondersteunen hoe moeilijk ook. Waarom en hoezo heeft armoede en geldzucht verdeeldheid in ons midden gebracht???
  Laten wij elkaar blijven vertrouwen en niet meteen de vinger wijzen want wat er in de wereld gebeurt is niet aan 1 bevolkingsgroep te wijten. Het gebeurt in elk land
  Belangrijk is dat wij samen dit mooi land moeten opbouwen. Hoe klein je steun stem of activiteit ook mág zijn. Dan weet je dat je met volle trots kan zeggen: “ ik heb ook mijn bijdrage geleverd hoe klein ook aan een beter Suriname!”
  Sranan mang positieve en opbouwende kritiek leveren aan elkaar en reik elkaar de hand. Zoals we dat voorheen hebben gedaan!
  Love you all🥰


  Maak melding
 14. Het maakt niet uit wat men doet..het is strafbaar. Je moord is strafbaar, cocaïne is strafbaar. Moord en cocaïne kan je vergelijken. Weet je hoeveel moeders huilen dat hun kind verslaaft is en doodgaan. Paarse ratten of oranje,blauw groen enz ze zijn allemaal strafbaar. Label een crimineel niet aan een partij..ze zijn strafbaar en medeplichtig aan moord. Wie na sranmang…ung stop now toch. Lastig zo hor. Fa ung wanie tak sranang frander? Onze kinderen groeien op met verdeeldheid..stop nu toch..aaagh mang


  Maak melding
 15. Haha en wij maar zeggen dat Suriname een vrede lievend land is wat een gal wordt er allemaal gespuugd,SHAME ON YOU


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES