Geen vergunning voor Sibrano Pique om te demonstreren

12
Geen vergunning voor Sibrano Pique om te demonstreren

Activist Siebrano Pique krijgt geen vergunning om woensdag een vreedzame betoging te houden. Zijn aanvraag is afgewezen op advies van de minister van Volksgezondheid en de regiocommandant Paramaribo van het Korps Politie Suriname meldt Starnieuws zojuist.

Dit vanwege van de huidige gezondheidsmaatregelen die zijn vastgesteld door de Surinaamse regering en vastgelegd in het Presidentieel Besluit van 2 januari 2021. Samenscholing van groepen groter dan vijf personen is verboden. 

Op basis hiervan heeft de districtscommissaris van Paramaribo Noordoost de vergunningsaanvraag van Pique afgewezen.


12 REACTIES

 1. hé paarse guno , ga jij ook mee met je holmaatje pique woensdag om naar ocer te gaan demonstreren , , zal wel niet , jij wilt liever met je holmaatje in je kont ge….. worden , anders worden je nachtmerries nog erger , je mist zijn l.. , en de regering ligt niet wakker van jullie paarse trollen , neen we zeggen bouta lovers ga ook naar leonsberg jullie baasje bouta heeft ook veel nachtmerries , omdat zijn trollen en zijn paarse ratten niet meer zijn k… schoon likken , dus kontenlikkers op naar leonsberg.


  Maak melding

 2. Daar is die corona voor om mensen in het gareel te houden zodat je niets mag en het word gebruik door de regering zodat ze alles mogen doen en de bevolking mag niets zeggen en ook niet op straat komen


  Maak melding

 3. Laat die domme paarse djamoe ede si brain no maar gaan, samen met diki boloe fat skont. Te covid nak deng, moeten ze niet gaan smeken om medische zorg.


  Maak melding

 4. Hahahaha hahahaha ik moest wel lachen, dat meeste hadden gewild dat chan nachtmerries zou krijgen,dhr chan santoki doet zijn uiterste best om Suriname uit de problemen te halen?langzaam lukt hem het wel, hij is een geleerde man, hij heeft geen mulo diploma als bouta, die had wel diploma samen boefdraad om te stelen en staatkas plunderen, santoki Brunswijk laat zien dat jullie voor de Surinaamse bevolking zijn,en hun een mooie land zal bezorgen met een goedeeconomische vooruitzicht,


  Maak melding

 5. Surinamers ga eens te rade, wanneer heeft ndp van bouta vooruitgang gebracht voor suriname, zins 1980 heeft deze duivel bouta genaamd alleen ellende gebracht, wees eens een keer eerlijk,
  Dhr santoki Brunswijk zijn eerlijke naar de Surinaamse bevolking bevolking bevolking toe, surinamers willen in een jaar tijd alles op orde te krijgen, maar dat gaat niet zo snel, denk na het duurde bouta en boefdraad adhin abdoel misiekaba heks 10 jaar om het land te roven, santoki Brunswijk is goed bezig nogmaals geduld kraktie


  Maak melding

 6. Maripa ko, in die kop van jouw zit ook niks. Vanaf 1980 zijn er verschillende regeringsformaties geweest, niet alleen de MC, Millenium Combinatie van NDP, BEP en ABOP, zelf PL zat er soms bij, ook NF, New Front met NPS, VHP, SPA en soms PL, als “Somo” weer nuchter kon denken, heeft heel lang geregeerd, dus jouw verwijten richting de NDP alleen is onterecht. Na 10 jaren NF kregen zij klop van de NDP, hoe kan dat als zij het zo fantastisch hadden gedaan. Nu zijn zij weer aan de macht met ABOP erbij.


  Maak melding

 7. Xaviera Jessurun heeft dat heel mooi verwoord in haar interview met Dagblad Suriname:

  “In de derde klas van de lagere school leer je dat als een bal de weg oprolt, je niet zomaar erachteraan moet rennen in verband met de kans op een verkeersongeluk. Dat is de relatie tussen oorzaak en gevolg.
  Als je nu op straat gaat om te protesteren over een financiële situatie die is gecreëerd door de vorige regering, dan moet de les over oorzaak en gevolg nog een keer worden uitgelegd.”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.