maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHouten woning compleet afgebrand en ingestort

Houten woning compleet afgebrand en ingestort

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen zaterdag is in Suriname een laagbouw houten woning compleet afgebrand en ingestort. Het gaat om woningbrand aan de Oost-Westverbinding te Sinabo, ter hoogte van kilometer 43. De melding van de brand kwam om 21.33u bij de Surinaamse brandweer binnen.

Om 21.35u rukte de brandweer uit om twee minuten later om 21.37u ter plaatse te zijn. Bij aankomst van de brandweer was de woning reeds ingestort en kon de brandweer slechts nablussingswerkzaamheden verrichten. Om 22.03u werd het sein brandmeester gegeven.

Er waren geen persoonlijke ongelukken. De woning was wel op het electriciteitsnet aangesloten maar niet verzekerd. De EBS alsook de politie van Richelieu waren ter plaatse. Die laatste zijn bezig met het onderzoek.

De brandweer liet weten dat het gaat om de ouderlijke woning van een hoofd brandweerman 1ste klasse.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES