woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameFake bericht over vaktrainingen ministerie van AW&J

Fake bericht over vaktrainingen ministerie van AW&J

-

Does Travel - naar Suriname

Reeds enkele dagen doet een bericht de ronde op social media over gratis vaktrainingen voor jongeren. Volgens het bericht is de informatie afkomstig van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) in Suriname, waarbij de vaktrainingen zijn opgesomd met de oproep voor registratie tot en met 21 januari.

Dit bericht berust echter niet op waarheid en is niet afkomstig van het Surinaamse ministerie van AW&J. Indien het ministerie de samenleving wilt voorzien van informatie wordt het via officiële en gebruikelijke overheidskanalen gedaan, waarbij die ook wordt gedeeld met de media.

Ook wordt de juiste en officiële informatie dagelijks geplaatst op de website http://atm.gov.sr/ en de facebook pagina https://www.facebook.com/minarbeidwerkgelegenheidjeugdzaken

De juiste informatie is dat het ministerie in november is gestart met het project “Van grassroot tot ondernemer en het om-, her- en bijscholen van werklozen & werkzamen”. Het doel hiervan is het versterken en/ of bijbrengen van de nodige “hard skills en soft skills” bij voornamelijk werkloze jeugdigen ten einde hun kansen voor het vinden van een baan te vergroten, het zij als klein ondernemer of als werknemer.

Dit project is ingediend bij de Basic Needs Trust Fund (BNTF) en wordt gefinancierd door de Caribbean Development Bank (CDB) en duurt van november 2020 tot en met juni 2021. De personen die kunnen deelnemen aan dit project zijn jeugdigen in de leeftijdscategorie 16-24 jaar die niet schoolgaand zijn, werkloos zijn en willen gaan ondernemen of op zoek zijn naar een baan bij een werkgever maar ook werkende jeugdigen, die op zoek zijn naar een andere uitdaging. 

Totaal zullen 100 geselecteerde jongeren getraind en gecoacht worden middels technische- en vakgerichte trainingen op het gebied van horeca, toerisme en micro- ondernemerschap. 

Registratie is mogelijk tot en met 31 januari 2021 via email op [email protected] of telefonisch op 8815676 of 8815616. Indien nodig wordt er een afspraak gemaakt voor de fysieke aanmelding. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. die faya pepre , inclusief de gehele ndp , en ndp trollen , en alle paars gezinten , allemaal verdelgen , weg met al dat ongedierte en onkruid , een beetje ratten gif van de chinees en klaar is kees.


    Maak melding
  2. Waarom treedt de Politie niet op ? Zij weten niet waar het vandaan komt ? Al jaaaaren worden er hackers en stalkers en trackers/ fakenews hackers opgeleid door verenigingen o.a. in Combe ( Hoofdkantoor ). NÙ IS DIE LEEK VAN TOÈN EEN PROF
    Justitie jullie SLAPEN . Cybersecurity is the MAIN PROBLEM OF THE FUTURE. !! Wakker worden jullie !!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES