dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid114 nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname

114 nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal nieuwe corona gevallen in Suriname is de afgelopen 24 uur weer toegenomen met 114. Er werd het afgelopen etmaal 446 keer getest. Dat blijkt dinsdagavond 12 januari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Verder zijn er 70 personen genezen waardoor het aantal actieve gevallen momenteel 662 bedraagt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Ik mis op WK.net het bericht dat Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid bekend heeft gemaakt dat Suriname heeft gekozen voor het Pfizer/BioNtech-vaccin. Is dat onder druk van het buitenland? Want er zijn veel goedkopere vaccins. Dit vaccin kost per gift ruim 6 keer zoveel als bijvoorbeeld het Astra/Zenica-vaccin! Waar zijn de economen, DNA-leden en andere critici in deze?? Wie zijn de mensen die dit besluit/advies hebben gegeven en waar is de onderbouwing van het besluit? Beschikt men over de deskundigheid, de logistiek, de koelmogelijkheden en andere apparatuur om het vaccin bij -70 graden Celcius te bewaren? Wat gaat deze logistiek en bijhorende voorwaarden ons kosten? Wie gaat het bekostigen en importeren, welke van de verkiezingssponsors komt straks boven drijven? Waar is men mee bezig???Het is oorverdovend stil. Deze regering toont weer eens haar incompetentie, haar bedrieglijk karakter en iedereen slikt het!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES