Jarige zangeres Nisha Madaran trakteert

5
Jarige zangeres Nisha Madaran trakteert
Kersverse moeder krijgt een baby pakket namens de jarige Nisha | Foto: 's Lands hospitaal Suriname

De bekende Surinaamse zangeres Nisha Madaran is vandaag (11 januari) 33 jaar geworden. Elk jaar voert ze een sociaal project uit op deze dag en dit jaar voor de tweede keer een wel heel bijzondere: elke baby die op haar verjaardag geboren wordt, in elk  ziekenhuis in Suriname, krijgt een baby pakketje cadeau.

Het eerste cadeau werd ’s morgens overhandigd aan een moeder in de verloskamer in ’s Lands Hospitaal. Dit werd gedaan door de medisch directeur, mevr. Soenita Nannan Panday-Gopisingh en de verloskundige broeder Gavier Jongaman (foto). ’s Lands Hospitaal heeft elk jaar de meeste geboortes op haar naam. Ook de moeders in de overige ziekenhuizen worden geinventariseerd vandaag, zodat allemaal dit baby pakketje overhandigd kriigen.

Nisha Madaran is bekend van haar vele hits, collaboraties en optredens met top artiesten wereldwijd. Ze heeft in Suriname en Nederland vele muziek awards mogen ontvangen. In Suriname kreeg ze de ‘Ridder in de ere Orde van de Gele Ster’ en in  Nederland de ‘Rotterdamse Vier Leeuwen speld’.

Daarnaast heeft ze de Diaspora Award mogen ontvangen tijdens het Milan Festival 2018. Naast haar beroep als artiest is ze haar studie rechten aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname aan het afronden.


5 REACTIES

 1. Het valt mij op dat de Surinaamse media erg veel aandacht besteed aan donaties die vaak weinig voorstellen. Ergens moet er een grens gesteld worden, dat er alleen publiciteit aan wordt gegeven als het gaat om donaties boven de 5000 US dollar. Meer dan 90 % van de donaties hebben een waarde van minder dan 1000 US $ en dan is het eigenlijk een schande dat de donateur zoveel aandacht opeist. Een anonieme gift is veel meer waard en daar rust ook veel meer zegen op.


  Maak melding

 2. Waarom moet men nu zo beledigend zijn.
  Ze geeft iets uit liefde terwijl ze het misschien zelf niet zo breed heeft.

  Het gaat om het gebaar voor de medemens.

  Schrijven dat ze aandacht zoekt vind ik de grootste onzin.
  Hindoes & Moslims hebben nou een moraal om iets goeds op hun verjaardag te doen.
  Een manier om de schepper te bedanken voor wat je zelf van hem hebt gehad.
  Mijn Opa deed het ook.
  En ik niet mijn verjaardag elke dag van het jaar.

  Dus saluut & van harte gefeliciteerd met nog heel veel gezonde vrolijke muzikale jaartjes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.