Amerikaanse admiraal Craig Stephen Faller bezoekt Suriname

25
Amerikaanse admiraal Craig Stephen Faller bezoekt Suriname

Admiraal Craig Stephen Faller van de Verenigde Staten van Amerika (VS) brengt op woensdag 13 januari 2021 een eendaags werkbezoek aan Suriname. De hooggeplaatste militair is commandant van ’the U.S. Southern Command’. Het bezoek kan geplaatst worden in het kader van de defensiesamenwerking die Suriname heeft met de VS.

De samenwerking die Suriname heeft met Amerika op het territorium van defensie heeft als doelstelling om de veiligheid in Suriname, maar ook in de regio te waarborgen.

De militaire samenwerking tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika is historisch. De minister van Defensie, Krishnakoemarie Mathoera geeft in gesprek met de Communicatie Dienst Suriname aan dat het cruciaal is dat de defensiesamenwerking tussen beide landen geïntensiveerd wordt.

“Het bezoek van Admiraal Faller gaat om het intensiveren van de samenwerking, in het bijzonder om capaciteitsversterking en gezamenlijke trainingen”, aldus de bewindsvrouw. Minister Mathoera stelt de samenwerking zeer op prijs en geeft aan dat er meer werkoverleg zal plaatsvinden.


25 REACTIES

 1. Defensie samenwerking? In wiens belang? Tegen welke vijand moet Suriname zich bewapenen? Zie daar, onze volgende Kolonisator komt er aan. Welke Surinamers willen als kanonnenvlees voor de witte Amerikanen gaan dienen ergens in de wereld onder het mom van militaire samenwerking? Laten de Amerikanen nu eerst de rotzooi in hun eigen land opruimen. Welke Surinaamse leider durft dat te benoemen? Of zijn de groene bankbiljetten zo verleidelijk?


  Maak melding

 2. gio en linco paarse ratten , ze komen jullie baasje en zijn ndp roversbende ophalen , en ga maar vast onderduiken , want alle paarse gezinten kunnen ze ook meenemen , , en iedereen wordt dan gedumpt in de Oceaan , en de haaien houden wel van paarse ratten , als tussendoortje.


  Maak melding

 3. @Wat
  WAT staat voor RAT ben net achter gekomen , het maakt jouw niet uit als amercanen ons komen kolonialiseren ,het moet buitenlands zyn en waarschynlyk blank, met je minderwaardigheids complex, ik durf te wedden dat je gladt haar heb, jo idioot
  wat denk je dat hier gaat gebeuren heb je dat afgevraagd,je lykt my een heel ongelukkig mens te zyn ,zitje wel goedt in je vel vent.
  Onze belangen worden aan de americanen overgedragen,dat zal heel suriname schaden
  denk aan wat SURALCO met ons heefd gedaan maakt niet uit welke regering er zat ze hebben ons byna 90 jaar uitgemolken .hoe kryg ineens hoog militair bezoek ,en als je ze nodig heb zyn ze foesie ze komen alleen voor de olie en niet voor de bevolking .


  Maak melding

 4. Het is nooit goed, ik weet westerlingen zijn ellende op deze aardbol, inderdaad wat linco schrijft de Amerikanen moet stoppen met het spelen van politie op deze wereld, for the american the game is over, er is 900 miljard vrijgemaakt voor de wapenindustrie, maar Amerikanen hebben miljoenen burgers die geen huis hebben en zelfs moeten bedelen, miljoenen amerkaanse burgers slapen op parkeerplaatsen in hun auto’s, dus linco heeft eerst je eigen problemen oplossen, bovendien alle westerse landen verkopen wapen in Syrië irak Jemen er wordt volop wapens verkocht aan Saoedi Arabië om in Jemen te bombarderen, westerlingen komen inderdaad als vrienden, maar ze kunnen je net zo goed je als een baksteen laten vallen, en ze komen ook voor de olie en rijkdom, maar dat is handelen, aan krishna mathoera, een advies altijd samen werken, er moet in het binnenland van suriname opgetreden worden tegen Brazilianen die roven onze rijkdom,
  Daarom een samenwerking is suriname gebaat bij dit bezoek, suriname is van ons allen sranang mang
  Tang boeng??


  Maak melding

 5. Niks nieuws onder de zon. Het uitwisselen van ideeën, plannen, trainingen, anticiperen op maatschappelijke onrust etc. ,vindt al jaren plaats met de Amerikanen. Zij komen naar Suriname en Surinaamse militairen volgen opleidingen in de VS. Tijdens Onafhankelijkheidsdag 25 november 2019, was er ook zo een hoge piet van de South Dakota National Guard aanwezig. De Amerikanen zijn natuurlijk blij dat Bouterse er niet meer is omdat hij (Bouterse) toch een ietsje linkse koers aanhield.

  In de vorm van deze regering, hebben de Amerikanen wel een absolute hielenlikker gevonden. Het wordt slijmen en kwijlen geblazen. Laten we niet hopen dat minister Mathoera, bezield door een intens gevoel van onderdanigheid , zich op de knieën werpt wanneer deze admiraal arriveert. Pas wel op voor de Amerikanen. Geef je ze een vinger ,gaan ze er met je piemel vandoor. Den man dati wan tek’ yu pi bron froiti. De soevereiniteit van Suriname ,hieruit voortvloeiend interne aangelegenheden, moet wel behouden blijven. We moeten niet terug naar de jaren tachtig waarbij uiterst laffe landverraders, hulp zochten bij Nederland en de VS. Op een haar na is er een invasie gepleegd om oneigenlijke redenen. Alles wat zich op Surinaamse bodem bevindt en waar Suriname volledige zeggenschap over heeft ,moet door de Surinamers zelf afgehandeld worden. Suriname moet gewoon een grote jongen wezen.


  Maak melding

 6. De Republikeinen hebben de verkiezing in America verloren nu
  zullen zij ook het Caraïbisch gebied “BESTORMEN” om China en
  Rusland voor te zijn.


  Maak melding

 7. @Pakiratigri
  Suriname kan geen grote jongen wezen want hij behoeft nog steeds borstvoeding.Van baby naar grote jongen geschiedt niet in een handomdraai.


  Maak melding

 8. Sranansma Oe No Jere A Tori De Cook De Kon. Fridom, Fridom, Fridom De Kon.
  ddb Waran, Me Taigi!
  A K’ba djin! If (h)Ambra Oema Foe Letie Bangi Nank a (h)Ambra, na a Boma Straf (h)O(u)so A Moes Go Foe 2 Tentie Jari.

  If a mek Amok, De American de kon. A dat me bedoi nanga wan tori de cook de kon.


  Maak melding

 9. In ieder geval liever de Amerikanen en Europeanen dan die banaba Cubanen, Russen en Chinezen die ondanks hun zogenaamde inzet er alleen maar waren om Bouterse en zijn kornuiten te accommoderen. Ik blijf het zeggen, dat ondanks alle rijkdommen, goud, leningen etc. Bouterse het volk wat aalmoezen heeft voorgeschoteld om ze rustig te houden terwijl hij en z’n familie en vrienden zichzelf verrijkten.
  Die mensen hoeven nooit never meer te werken in hun leven. Je hoeft alleen maar op social media te kijken en ziet ze alleen maar feesten overal in het land.


  Maak melding

 10. Het verstand heeft verschillende ontwikkelingsfases, de kind/schaap fase,
  de emotionele/Kain en Abel fase, de overgang/overlevingsfase en de
  individuele/tegenstrijdige en verdeelde fase.

  Iemand die geestelijk ontwaakt, is bewust van zijn individuele wil en
  zelfstandigheid.


  Maak melding

 11. Ik begrijp wel dat er figuren zijn die niet willen
  dat hun vrouw onderwijs volgt
  Ik begrijp wel dat er figuren zijn die niet willen
  dat er sociale media zijn
  Ik begrijp wel dat er figuren zijn die niet willen
  dat er media zijn
  Hou alles waardoor ze kunnen leren waardoor hun ogen opengaan waardoor ze niet alles zomaar van je accepteren buiten
  Hou alles buiten zodat je wandaden niet naar buiten (77) komen
  Waardoor je vrij spel hebt en door kan gaan met stelen met onderdrukken
  Walgelijke smerige schurftige teringhonden.zijn het
  Zoek in het woordenboek ndp dan kom je dit als uitleg tegen


  Maak melding

 12. Sommige Surinamers zijn nog steeds zo achterlijk om tegen andere op te kijken. Wat voor kleuren of land ze vandaag komen maakt niks uit. Je krijgt niks gratis en niemand help je gratis. Hebben jullie niks geleerd van geschiedenis?


  Maak melding

 13. Liever de Amerikanen dan de Chinezen. Van de Amerikanen weet je wat hun agenda is. Dus je weet waarmee je te maken hebt en met wie. Maar die Chinezen. Ze komen met gratis dit, gratis dat, etc. Zonder dat je het weet en zonder dat je het doorhebt, hebben ze binnen een paarse jaar je compleet bij de ballen (je economie en je infrastructuur) en ALS je niet doet wat ze zeggen, hoeven ze alleen maar ten knijpen……..kijk maar naar Afrikaanse landen. In Su het houtsector is in hun handen, kijk maar langs de highway tot aan Atjoni toe. En noem maar op. In Griekenland hebben ze de haven van Thessaloniki voor een groot deel in handen. Dus kunnen ze hun orichinese goederen vrij in de EU invoeren.
  Dus voor mij:liever de yankees.


  Maak melding

 14. Stelselmatig wordt de geschiedenis van Suriname verdraaid door Bouterse te bestempelen als een linkse politicus. De feiten zijn dat Bouterse met steun van de voormalige kolonisator een wettig gekozen regering omver heeft geworpen. Daarnaast heeft hij vooral de belangen behartigd van de Amerikanen ( denk aan de Suralco /Afobaka deal), in de hoop op strafvermindering voor zijn zoon. Een groot deel van de Creoolse bevolking heeft hij compleet voor de gek en dom gehouden.


  Maak melding

 15. Watje,,, die plaat van je is blijven hangen met je paarse plagla kop.je bent echt racistisch bezig niet elke blakkamang hield van die kleur en was boutamang maar dat onderscheid kan je niet maken zeker met je paarse kop vanwege haat.
  Blijf maar vanuit den haag 3 hoog achter roepen.


  Maak melding

 16. Hadden ze maar in de jaren 80 een interventie gepleegd in het land Suriname. Dan hadden we nu een land die niet was verkracht door de militairen onder leiding van Bouterse. Die honden hebben het land helemaal leeg gedragen. ze hebben zich om een ongelooflijk, hondse manier verrijkt. Kijk maar naar Abrahams, Bouterse, Graan Oogst en nog veel van die NDP smeerlappen.
  Deze smeerlappen van de NDP hebben het land Suriname van zijn ontwikkeling beroofd en het land richting de Middel Eeuwen teruggeworpen. Kijk maar naar die smerige dief Boefdraad. Zelf zijn ze er goed van geworden.
  De jeugd, de mensen in Suriname hebben ze van hun ontwikkeling, welvaart en welzijn beroofd. Er moet een een moment komen van verantwoording en afrekening.


  Maak melding

 17. en wie steunde de paarse rat bouta ook?? zolang ze kaootjes kregen?
  jawel… diezelfde domme bevolking die nu loopt te klagen en te jammeren.
  de kadootjes zijn op en nu moeten ze pinaren in de shit die ze zelf veroorzaakt hebben.
  tevens zal het met deze regering ook nix worden aangezien alles van bedrog aan elkaar hangt.
  er werd gemeld dat boefdraad op de internationale wanted lijst staat?
  dat blijkt volgen onderzoek dus helemaal niet waar te zijn.
  hoe gaat deze onbetrouwbare regering uitleggen dat 1 van de grootste ratten uit de surinaamse geschiedenis niet eens gezocht wordt?
  en waarom die andere rat nog steeds niet opgesloten zit?

  veel te veel vragen die er niet eens zouden moeten zijn.
  deze regering? is echt niet bezig voor het volk.


  Maak melding

 18. en dan dat eeuwige gezeur over blanken, westerlingen of oude kolonisators..
  boehoe die zijn zo slecht en zorgen voor veel problemen blablabla.

  zonder die groepen woonden de surinamers nog steeds in hutjes van klei.
  kijk naar de suri geschiedenis?
  ze kunnen ook totaal niets en vernietigen alles met hun egoistisch drang naar alles, maar willen daar nooit iets voor doen. en dan wil je die andere groepen de maat gaan nemen?

  erg lachwekkend die domme gedachtengang van het grootste deel van de surinamers.
  een slimme surinamer??? zal niet in suriname blijven
  het is en zal een failed state blijven zolang ze zichzelf moeten regeren met hun egoistische gedrag


  Maak melding

 19. Kolonel Hans Valk had ook Surinamers vh Surinaams leger benaderd om de coup te plegen. Deze Surinaamse militairen hadden een hogere IQ dan ddb en wisten dat dit niet goed was en hebben dit geweigerd.

  Iedere verstandig mens, zelf met met minder IQ dan tussen 70 – 79 scoor kan beslissingen nemen en weten wat goed of fout is. Zie hoe het gesteld is met die van ddb. Zijn scoor zou wel lager kunnen zijn, vandaar dat hij zo gemakkelijk te verleiden was en voor de blauwe ogen van Valk viel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.