maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist beknelt in personenwagen na aanrijding met pick-up

Automobilist beknelt in personenwagen na aanrijding met pick-up

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen twee voertuigen vanmorgen op de hoek van de Corantijnstraat en de Jagernath Lachmonstraat, is één persoon bekneld geraakt. Het Korps Brandweer Suriname werd ingeschakeld om de beknelde bestuurder te bevrijden.

Deze bestuurder reed rond 08.30u met het rood gelakte voertuig over de Corantijnstraat en wilde de weg oversteken. Een witte pick-up Ford Ranger reed over de Jagernath Lachmonstraat en kon de kruisende auto niet ontwijken, met als gevolg een zware aanrijding.

De veroorzaker die bekneld raakte, werd door de Surinaamse brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Hij en een mede-inzittende zijn per ambulance naar de Spoed Eisende Hulp afgevoerd. Zijn auto liep flinke schade op.

Ook de Ford Ranger raakte flink beschadigd aan de voorkant (foto), maar die bestuurder kwam met de schrik vrij.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES