Man dood na schietincident in relationele sfeer

9
De man werd vanmorgen zwaargewond afgevoerd.

De man die vanmorgen in kritieke toestand door ambulancepersoneel werd afgevoerd (foto) na een schietincident aan de Johannes Mitchelweg in Suriname, is aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om de 34-jarige Rudy Tower, een monteur die eerst met een illegaal vuistvuurwapen op de 23-jarige vrouw Mireille M. schoot.

Tower en M. hebben een relatie en daaruit een baby van 7 maanden. De vrouw wilde de relatie stopzetten maar daar wilde Tower niets van weten. Vanmorgen is hij samen met zijn moeder ter plaatse gegaan om over de relatie te praten, maar dat pakte anders uit.

Op een gegeven moment zouden Tower en zijn moeder de locatie verlaten. Maar voordat zij dat deden wilde hij het kindje nog even vasthouden. Nadat Mireille hem het kind gaf om te houden, schoot hij gelijk gericht op haar. Zij heeft letsel opgelopen aan haar hoofd en buik.

Haar broer Dennis F. heeft een schampschot opgelopen ter hoogte van zijn linkerslaap. Dit gebeurde tijdens een poging om de schutter te ontwapenen. Naar verluidt zou Tower daarna in zijn auto zijn gestapt en zichzelf door het hoofd hebben geschoten.

Alle drie personen werden met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De vrouw en broer waren op dat moment stabiel, maar de schutter was niet aanspreekbaar. Hij overleed later alsnog. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. Wat is dit?
  Ai boi, te triest voor woorden.
  A liebi ne go. Let go!
  Er zijn zoveel vrouwen die een man zoeken.
  En nu ben je dood, kindje zonder vader.
  Als je een 11 jaar jongere vrouw hebt moet je sterk zijn. Jij wil settelen, zij is nog niet klaar met feesten.
  Zeg niet dat dat de oorzaak was bij jullie.
  Rudy R.I.P


  Maak melding

 2. Ach wat moet ik nog schrijven, mensen beheerst je zelf, want de boosheid kan je goed in problemen brengen, leer je agressie te beheren??


  Maak melding

 3. Uhm redactie Waterkant.net rectificeren jullie het dan ook ff dat The Sun het dus wel bij het rechte eind had. Moord/zelfmoord poging. Is wel zo netjes!

  Nee hoor, het woord *poging* hebben ze achteraf toegevoegd. Gelukkig zijn er nog screenshots waar ze *poging er nog niet bij hadden en ze voor hun beurt spraken over een moord en zelfmoord drama met 2 doden: https://www.waterkant.net/wp-content/2021/01/sun.jpg


  Maak melding

 4. Volgens mij ging het niet om het woord ‘poging’. Het ging erom dat zij volgens jullie voor hun beurt spraken. Jullie noemden het ‘commotie & sensatie’ alsof het gebaseerd was op onwaarheden. Vind het sws apart dat je in een artikel een ander medium op zo’n manier een sneer geeft.

  Op het moment dat SUN een bericht plaatst met de strekking ‘Moord en zelfmoorddrama met 2 doden’ is er helemaal niemand dood. Dat weet bijna iedereen en onze verslaggevers ter plekke ook. Maar Sun kiest er bewust voor om sensatie te creëren met deze titel. Ze corrigeren dat later met de woorden ‘vermoedelijk’ en ‘poging’ maar ondertussen zoemt al over heel social media dat er een moord en zelfmoord heeft plaatsgevonden terwijl dat feitelijk niet het geval is. We hebben SUN genoemd omdat het schering en inslag is bij hun. Zo beweerden zij vorige week dat een 3-jarige een verdelgingsmiddel had ingenomen, terwijl het ging om een 19-jarige die medicijnen had ingenomen. Dus zo apart is het niet. Fijne dag.


  Maak melding

 5. Ik snap dit niet …als een vrouw je niet meer wilt..wees blij want ze past niet in je leven …geef een feestje want je bent van die ellende bevrijdt..zij heeft de weg voor jou geopend om de ware liefde te ontmoeten.. dus nodig je vrienden uit en geef een groot feest…


  Maak melding

 6. Lijkt jullie nogal hoog te zitten. Zou me bezig houden met mn eigen publicaties en zorgen dat ik de feiten juist hebt. Ipv me druk te maken met die vd concurrent. Het is op geen elk vlak schadelijk voor jullie. U ook een fijne dag.

  Nee hoor, we zitten er niet mee. We beantwoorden alleen jouw vragen en zetten meteen recht wat krom is. Verder houden we ons dit jaar al 22 jaar bezig met onze eigen publicaties. En het gaat heel goed, dus maak je daar niet druk om.


  Maak melding

 7. Jammer dat deze jongeman tot deze handeling is overgegaan de stoppen sloegen door hij kon zich geen verdere leven voorstellen zonder zijn kind en vriendin
  Ik wens de overlevende veel beterschap en hoop dat ze verder met haar leven kan gaan want het is best en Zware last om derest van je leven mee te dragen en voor de Overledene wens ik zijn familie en dierbaren ook veel sterkte toe


  Maak melding

 8. nou- ik wil lelijke dingen zeggen maar zo als geleerd praat je geen onheus over de dooden

  maar de schutter was dus diep respectloos om vlak voor zn moeder zoals ik t begrijp
  een ander vrouw neer te schieten en nog wel de moeder van je kind
  en met je kind op je arm
  als hij dus ooit ruzie met zn moeder had zou hij haar ook gewoon kunnen neerknallen
  en met een wapen op gesprek gaan was dus voorbedachte raad
  I rest my case
  deze wereld is duidelijk niet voor eenieder bedoeld


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.