donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan en vrouw zwaargewond na schietincident

Man en vrouw zwaargewond na schietincident

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een schietincident vanmorgen in Suriname hebben twee mensen schotverwondingen opgelopen. Het gaat om een incident dat om 10.00u plaatsvond aan de Johannes Mitchelweg en waarbij een man en vrouw betrokken zouden zijn. Ze raakten beiden zwaargewond.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vrouw inmiddels stabiel is. Een tweede ambulance is onderweg naar het adres waar ambulancepersoneel bezig is de man, die er erg aan toe is, te stabiliseren.

Wat er zich heeft afgespeeld wordt nu nog onderzocht. Het vermoeden bestaat dat het gaat om een incident in de relationele sfeer. Beide personen zijn zojuist met de ambulance afgevoerd.

UPDATE – De man die vanmorgen in kritieke toestand door ambulancepersoneel werd afgevoerd (foto) na een schietincident aan de Johannes Mitchelweg in Suriname, is aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om de 34-jarige Rudy Tower, een monteur die eerst met een illegaal vuistvuurwapen op de 23-jarige vrouw Mireille M. schoot:

De Surinaamse nieuwssite SUN veroorzaakte weer onnodig commotie door een sensatie bericht over ‘moord en zelfmoord‘ te schrijven terwijl er op dat moment geen sprake was van overledenen:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES