Lijk van man in woning Zorg en Hoop aangetroffen

5
Lijk van man in woning Zorg en Hoop aangetroffen
Het lichaam van de man wordt afgevoerd.

In Suriname is vanmiddag tegen 17.30u het ontzielde lichaam van een man aangetroffen, in een woning aan de Zuurzakstraat te Zorg en Hoop. Buurtbewoners namen een onaangename geur waar uit de woning van hun buurman, die zij sinds 27 december 2020 niet meer hadden gezien.

De politie die op het adres ging voor onderzoek, schakelde de Surinaamse brandweer in om een deur te openen zodat ze de woning kon betreden. In een slaapkamer werd het ontzielde lichaam van een man aangetroffen, dat in verre staat van ontbinding verkeerde.

Er zijn geen sporen van inbraak aan de woning aangetroffen.

De politie van bureau Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.


5 REACTIES

  1. Hopelijk krijgen deze mensen psychologische hulp , lijk me niet makkelijk om een lijk in verre staat van ontbinding aan te treffen in deze hete suriname. sterkte mensen en RIP meneer.


    Maak melding

  2. Als meneer bordo,,, twaalf duizend per maand moet krijgen…,
    Hoeveel moet dan een onderwijzer die behoorlijk moet investeren voor zijn studie of aan arts die jarenlang moet studeren dan wel doorleren per maand betaald worden..
    Bovendien heeft deze meneer de lagere niet eens afgemaakt is altijd beladen goud, vraag is,,, betaald hij wel belastingen, heeft hij wel een vaste woon en verblijf plaats..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.