maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid1 dode en 100 nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname

1 dode en 100 nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname is de afgelopen 24 uur verdubbeld. Zondag was er nog sprake van 50 nieuwe gevallen, maandagavond was het aantal gestegen naar 100. Het gaat om de grootste stijging in 24uur van de afgelopen dagen. Er is het afgelopen etmaal 274 keer getest.

Ook is er weer 1 persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus, waardoor het totaal aantal doden nu 124 bedraagt. Dat blijkt maandag 4 januari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het aantal personen in de de ICU is ook licht toegenomen van 7 naar 9.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Toen deze minister het roer overnam, niet door eigen inzet/inspanning, maar benoemt door iemand anders, was hij aan het vingerwijzen naar het vorige covid team. Die deden kun werk niet goed, verkeerde werkwijze, geen protocollen, nu 109 overledenen verder met protocollen, helaas/jammer/spijtig voor de slachtoffers, zal hij wel achter zijn gekomen dat hij gewoon stom zat te lullen. Covid kent geen werkwijze, protocollen en al dat gewichtige taalgebruik, covid slaat gewoon toe, is niemands schuld. Wat een arme ziel!!!! Dit moest ik even kwijt.


  Maak melding
 2. hé pony , paarse met je rattensmoel , , jij zit hier toch telkens stom te lullen , , dus paarse schijterd , die vorige covid team deed helemaal niets , toe je baasje ging feesten te flora , en een meisje opgeilde , en toen jou baasje een ziekenhuis bezocht en dikke verpleegsters ?? hem om de nek zaten te hijgen , , en niemand van dat covid team , pakte je baasje aan , , en dan die paarse troela viera met haar uitspraken ( doe wet , en redt je zelf ) nou dat laatste hebt je zeker overgenomen van die troela hé pony , , maar die viera staat nu buitenspel , ze zeggen , met verlof gestuurd , maar neem alvast aan , die zien we nooit meer terug , , en deze troela viera gaat ook nog de bak in , om een poging die Cairo te ontvoeren , en ze zal zeker contact hebben met criminelen , oja dit moesten we kwijt .


  Maak melding
 3. DIT HAD RAMADHIN AL VOORSPELT. MENSEN HEBBEN ZICH MASSAAL MISDRAGEN AFGELOPEN DAGEN.

  ER KAN AL VACCINS WORDEN INGEKOCHT.
  DEKKINGSGRAAD:
  ASTRAZENA/PZIFER 95% PRIJS US 18 (AMERIKA)
  MODERNA 90% PRIJS US 19 (AMERIKA)
  SNRG SINOPHARM CHINA 60% PRIJS??
  COVAXIN BHARAT BIOTECH INDIA 76% PRIJS??
  HET LIGT AAN DE REGERING OM IN TE KOPEN/BESTELLEN.

  HET LASTIGE IS DAT PRODUCENTEN EERST VOOR EIGEN LAND PRODUCEREN.


  Maak melding
 4. Er was laatst een reportage over veel goudzoekers die illegaal uit Brazilie Suriname binnenkomen. Dit natuurlijk zonder PCR Test. En Brazilie is een brandhaard. Mensen uit Nederland en overige landen ondergaan een PCR-test nu zij legaal binnenkomen. Dus het komt door illegaal grensverkeer lijkt me. Dat was ook al eerder zo vanuit Frans-Guyana.
  En natuurlijk speelt het gedrag van mensen ook een rol. Het is makkelijk om de schuld op deze of de vorige regering af te schuiven, maar dat is geen oplossing voor het probleem!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES