VIDEO: Twee mannen neergeschoten door politie

8
Twee mannen neergeschoten door politie
Een van de mannen wordt afgevoerd door de ambulance.

De politie in Suriname heeft zojuist twee mannen neergeschoten aan de Frederikshoopweg. Volgens de eerste berichten zou een agent aangevallen zijn door enkele mannen, waarna er werd geschoten.

Omstanders beweren echter dat er geen reden was tot schieten. Ook zouden er geen waarschuwingsschoten zijn gelost. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek.

Beide mannen raakten gewond. Twee ambulances werden ingeschakeld om de gewonden af te voeren. Filmpje van de situatie ter plekke:


8 REACTIES

 1. Het heeft er veel van dat iedereen in Suriname door Corona gek geworden is. Ik heb nooit eerder zoveel steekpartijen, over de kop gedragen autos, eenzijdige verkeersongelukken, achtervolgingen van mannen door hun bedrogen partners, brandstichtingen, schietpartijen en in de rivier of op verlaten percelen gedumpte lijken gezien.


  Maak melding

 2. Wilde westen in suriname deels door corona gekte en deels door racisme.
  Dit is wat je krijgt als racisme de kans krijg in ons geliefde suriname.
  Hopelijk komen ze snel tot inkeer, want de pluris zal weldra uitbreken.


  Maak melding

 3. Franco , zeg het maar gewoon hoor , we zeggen dat het de lichting is die door de paarse is opgeleid , en die malloot heeft toch gezegd pak de wapens om onrust te zaaien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.