donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee vuurwerkslachtoffers geregistreerd op nieuwjaarsnacht; aantal nu op vier

Twee vuurwerkslachtoffers geregistreerd op nieuwjaarsnacht; aantal nu op vier

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal vuurwerkslachtoffers in Suriname is inmiddels van twee opgelopen naar vier sinds de start van de officiele afschietperiode op 27 december. Na de eerste twee slachtoffers op 28 december, zijn op nieuwjaarsnacht weer twee genoteerd. Het gaat om twee jongemannen van respectievelijk 20 en 24 jaar oud. Beide hebben verwondingen opgelopen aan het gezicht.

De 24-jarige heeft ook aan zijn borstkast verwondingen opgelopen. Hij is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Alle 4 slachtoffers zijn geregistreerd bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het Korps Brandweer Suriname hoopt dat het aantal voor 2020 niet verder oploopt, gezien er tot en met vandaag (1 januari) vuurwerk gekocht en afgeschoten mag worden. In 2019 zijn in totaal tien vuurwerkslachtoffers geregistreerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Vuurwerk moet de regering bij wet laten afschaffen. De rook is dodelijk, het geluid hinderlijk, voor je zak onvoordelig en kan schade aanbrengen aan je handen en gezicht. Vooral nu het land in de crisis zit lijkt het verstandig dit uit te bannen.


    Maak melding
  2. Franco , een derde van de bevolking profiteert van de gestolen gelden , en kunnen zich veroorloven om deze waanzin te kopen , de chinezen lachen in hun vuistje , en houden op 12 februari hun eigen nieuwsjaardag.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES