Vrouw met kinderen in auto knalt tegen schutting tijdens achtervolgen partner

13
Vrouw met kinderen in auto knalt tegen schutting tijdens achtervolgen partner
De auto raakte flink beschadigd.

Een vrouw die afgelopen nacht tijdens de lockdown in Suriname, samen met 3 kinderen in de auto achter haar partner racete, veroorzaakte rond 02.30u een eenzijdig verkeersongeval. Op de Livornoweg ging het mis en knalde zij tegen een schutting.

Volgens omstanders zette de vrouw de achtervolging in, om achter haar vreemdgaande partner te gaan. Tijdens die achtervolging reed zij vermoedelijk met hoge snelheid en verloor hierdoor de controle over het stuur.

Drie kleine kinderen, die ook in de auto zaten, raakten gewond en moesten met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) gebracht worden. De auto liep flinke schade op zoals op de foto te zien is. Ook de schutting moest het ontgelden en was gedeeltelijk beschadigd.

Het is niet de eerste keer dat een vrouw betrokken is bij een verkeersongeval, tijdens het achtervolgen van een partner. Begin deze maand vloog een Surinaamse vrouw op klaarlichte dag met haar auto in een kanaal, nadat zij haar vriend in z’n auto achtervolgde:


13 REACTIES

 1. Taliban strijder Ali😂😂😂Hoeveel DAROE heb je naar binnen gewerkt ouwe? Of mag niet van je geloof, maar stiekem doe jij het wel. Het is een gewoonte bij velen om.vreemd te gaan. Je woont trouwens in Nederland waar het normaal is 😂😂 Je zit zeker op Tinder, Second love enz he.. ouwe smeerpijp? Nu hebben de creolen en Djoeka’s het weer gedaan. Gelukkig heeft de vrouw en kinderen het overleefd en niet spoorloos verdwenen en hele familie hun bek dichthouden.


  Maak melding

 2. Nieuwste trend in sur. Tijdens kerst n oudjaarswisseling gaan veel mannen n vrouwen vreemd. Ze geven elkaar een zogenaamde “kerstcadeau n jaarsluiting” .is een gouden tijd vr de pensionhouders.


  Maak melding

 3. Dood, doodslag, poging tot doodslag, roof , mishandeling, kinder verkrachters en motjo libie is de trend in Suriname. Jammer dat de onschuldige kinderen het slachtoffer zijn geworden van die motjo pa!! Beterschap aan de onschuldige kinderen en moeder.


  Maak melding

 4. Deze mensen kijken teveel action films. Die race scènes worden door stuntmannen gedaan hoor.
  Niks positief te melden, alleen maar negatief nieuws.

  @Ali, roep geen geesten op die je niet kun bezweren. Steeds maar de racekaart kaart trekken. Waarom? Ik keur het niet negatieve gedrag van iedereen af. Zit niet anoniem achter je pc-tje mensen te bashen.


  Maak melding

 5. Ali, als je een Sranan man bent, dan heb je wel eens de uitdrukking ‘ala busmeti e nyan kasaba, ma na konkoni wan e tjari a neng’ gehoord. Zo niet, vraag dan aan een Sranan man wat de vertaling is en wat het betekent.


  Maak melding

 6. Welke hooggeplaatste directeur van de belastingdienst (NDP) werd op heterdaad door zijn vrouw in de auto met een andere vrouw betrapt. Dit is het milieu die geschapen is op een corrupt hoger niveau. verpaupering, motjo libi, stelen, liegen, vernietigen van eigendom van de staat (Adhin) etc. etc. Te veel om op te noemen. Dit heeft een negatieve uitstraling op een lager niveau, straat niveau, het niveau van de gewone burger.


  Maak melding

 7. Uitloperij is een two-way street. Men kent de uitdrukking wel: ‘It takes two to tango’. Beide partijen (mannen en vrouwen) willen dat gedonder hebben. Als de vrouw niet wil, wil ik zien hoe de man zich gaat botvieren. Mannen moeten hun verantwoordelijkheid kennen als leider in het gezin en dat gezag uitstralen. Vrouwen moeten ook niet (on)bewust een relatie kapot proberen te maken. Als de vrouw weet dat de man getrouwd is, of vice versa, moet men gewoon afblijven. Maar ja, voor de ene is het bevredigen van lust, en voor de andere is het financieel voordeel. Dit is nogmaals het bewijs van moreel verval in SU. De goede dingen uit het buitenland kunnen of willen we niet overnemen. Maar dit soort gedragingen die mode zijn en heel normaal zijn in andere landen willen we wel overnemen.


  Maak melding

 8. klopt Sing Sing , hoe is het afgelopen met die ndp directeur van de belastingen , heeft zijn vrouw hem in de goot geslagen , en hij kopje onderging en die hoer ook , het lijkt wel dat dit in de doofpot is terecht gekomen , de ndp kopstukken worden toch op een of andere manier in bescherming genomen , wordt de nieuwe regering en de wettelijke macht door die paarse boeven gechanteerd of bedreigt met de dood , zou zo kunnen want die massa moordenaar bouta dreigt met een coup , en roept iedere paarse ratjes en paarse ratten de wapens op te pakken om de nieuwe regering omver te werpen.


  Maak melding

 9. @ Glenn hou jij je kwebbel over de Taliban dicht you lege ede you! De Taliban verdient meer respect dan welk ander volk of beweging en dit zeg ik omdat jij je zand in de ogen laat strooien door de westerse media. Je likt de billen van de blanken graag af toch! De Afghanen zelf zeggen het keer op keer … onder de Taliban was het in Afghanistan beter dan onder de CIA terroristen. Zegt toch genoeg maar je je bent zo een domme kaolo baboon die met de blanken meebrult.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.