Ruzie met vader echtgenote eindigt in doodsteken familielid

6
Het lichaam van het slachtoffer op straat.

De politie in Suriname heeft een 37-jarige man aangehouden die verantwoordelijk wordt gehouden voor de dodelijke steekpartij, gisteren aan de Jagdeiweg in Suriname. De verdachte W.A. was met zijn vrouw op bezoek bij familie aan de Jagdeiweg.

Hij zou op een gegeven moment ruzie met de vader van zijn vrouw hebben gekregen, waarbij twee andere familieleden zich ermee kwamen bemoeien. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen de twee mannen en de verdachte.

Deze woordenwisseling escaleerde, waarbij de verdachte de 34-jarige Hendrik A. enkele steken toebracht. Hendrik zeeg neer op het wegdek. De verdachte werd ter plaatse aangehouden en overgebracht ter voorgeleiding.

Het scherp voorwerp is achterhaald en in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie.


6 REACTIES

 1. Moord en doodslag is de nieuwe trend in Suriname en de rest van de wereld. Hopelijk kunnen de nieuwe 13 matrix mannetjes en vrouwtjes (inspecteurs) er iets aan doen om het in te dammen.


  Maak melding

 2. Mentaliteitsverandering, is ergens verborgen aanwezig.
  Wederzijdse respect, heeft een donkere weg gekozen.
  Gecondoleerd, achterblijvers.
  Zet de vragen op een zij en probeer antwoorden te vinden en de woorden” ik zat fout”. En lossen we dit, zodat een ieder zich veilig voelt, in welke gezelligschap dan ook.
  Waar zijn we en waar willen we heen?


  Maak melding

 3. Tien jaar NDP regering heeft geleid tot het verval van waarden en normen in de samenleving, erosie van alle instituties in de rechtstaat, ondermijning van de rechtstaat, verpaupering, het ondergraven van de integriteit van het gezinsleven, geen onderlinge respect meer hebben voor intermenselijke verhoudingen. Corruptie op het niveau van de NDP regeringsleiders, waar corruptie, stelen, machtsmisbruik en hoererij op dat niveau geen uitzondering maar leidend waren, hebben zijn destructieve effecten gehad op het lager niveau.
  Op het niveau van het leven van mensen. Zie hoe mensen nu met elkaar omgaan. Zie het aantal moorden in de afgelopen dagen. Je bent je leven daar in Suriname op straat niet meer veilig. Voor een habbekrats kan je het leven verliezen bij een roofmoord. Zie het verkeersvandalisme met zoveel doden. En zie hoe mensen zich als beesten gedragen.


  Maak melding

 4. Als surinamers beginnen te ruzien moet je zo snel mogelijk daar verdwijnen en nooit meer gaan want deze verstandloze idioten kunnen alles erger maken. Nu gaat de familie een begraven en de andere in santo boma bezoeken. Ze gaan natuurlijk eerst scheiden en daar zijn de kinderen natuurlijk ook slachtoffers. Zoveel trauma omdat een paar volwassenen zich niet konden gedragen. En elk jaar met nieuwjaar gaan de herinneingen weer opkomen. Zo die trauma gaat nog meerdere generaties duren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.