Vrouw komt door aquaplaning met voertuig in goot terecht

7
Vrouw komt door aquaplaning met voertuig in goot terecht

De bestuurster van deze auto raakte vanmiddag van de weg, nadat zijn in een plas water reed. Het vermoeden bestaat dat er sprake was van aquaplaning. De vrouw reed over de Welgedacht B weg richting Indira Gandhiweg en kwam terecht in een goot langs de weg.

Aquaplaning of watergladheid is het verschijnsel dat een dunne waterfilm ontstaat tussen de band van een rijdend voertuig en het wegdek, waardoor dit voertuig (tijdelijk) onbestuurbaar wordt.

Op camerabeelden is te zien hoe de bestuurster met een snelheid door een plas water reed en vervolgens de controle over het stuur verloor. Ze kwam met de schrik vrij. De schade aan het voertuig is aanzienlijk.

Het voertuig werd door een sleepwagen uit de goot gehaald.


7 REACTIES

  1. Dit krijg je als mensen tijdens rijles\examen verplicht wordt om te 30/40 km te rijden en een heleboel domme manoeuvres wordt aangeleerd ipv dat ze echte rijervaring opdoen. Nu komt mevrouwtje met een vers rijbewijs, denkt dat ze over alles kan rijden met dezelfde snelheid. Dan krijg je dit soort gevallen.


    Maak melding

  2. A aquaplaning bullshit, de wegen in suriname kijk naar de weg en hoe komen jullie op it idioote idee om te zeggen aquaplaning
    Als je boven 100 kilometer per uur rijdt zoals in Europa, altijd heeft de rechtse rijbaan een soort gleuf die ontstaat door zware vrachtwagen, en als je daarin rijdt, praat je over aquaplaning, maar niet de modderige surinaamse wegen, bovendien moet het hard plensbui zijn, die smalle straatjes en modderige,aquaplaning hahahaha


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.