10-jarige jongen steekt 33-jarige man dood

15
10-jarige jongen steekt 35-jarige man dood
Het lichaam van de man wordt weggebracht.

De man die vanmiddag in Suriname doodgestoken werd is de 33-jarige Anthony T. Hij werd met een mes in de borststreek gestoken door een 10-jarig jongetje. De twee hadden gisteren een woordenwisseling. De 10-jarige ging vandaag naar het huis van het slachtoffer waarschijnlijk om wraak te nemen.

Hij pakte een mes om de man te steken. Het lukte omstanders in eerste instantie om het mes weg te nemen, maar de jongen kreeg het mes alsnog in handen en bracht de man een steek toe. De 33-jarige man overleed ter plekke.

De twee wonen in dezelfde straat. Aanvankelijk werd gezegd dat het zou gaan om broers, maar dat lijkt niet het geval te zijn. De jongen werd door de politie meegenomen. Het lichaam van het slachtoffer is in beslag genomen.

De afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


15 REACTIES

 1. Jan als je geen moer hebt uit te kraaien blijf liever stil Hebben degenen van DDB het mes in zijn handen gestopt In Ned heeft een 12jarige ook een moord begaan Heeft de regering Rutte hem het mes gegeven


  Maak melding

 2. Neen, Ali ben ik niet met jou eens want wat zo een crimineel etterbak bij een eigen soortgenoot kan, kan hij bij anderen ook. Daarom roep ik al jaren op het grondwettelijk recht voor het dragen van een vuurwapen ! Want je moet er toch niet aan denken dat je als hardwerkende man beroofd wordt door zo een onderontwikkelde keskesie of yapyappie


  Maak melding

 3. Als ik naar de site van WK ga, denk ik verschrikt: 3 doden?
  Blijkt het om één en dezelfde geval te gaan.
  Dan denk ik, waar gaat het mis?
  Te haastig om het nieuws naar buiten te brengen.
  Met de brandweer man, was het ook hetzelfde.

  Een moordenaar van 10jaar?
  Ik kan het niet bevatten.
  Er is iets gaande in de wereld, waarvan ik denk dat we nog meer ellende tegemoet gaan.
  Vreselijk!


  Maak melding

 4. De VLOEK begon op 8 dec 1982 door de moord op 15 onschuldige mannen ! Zolang die moordenaars ongestraft blijven rondlopen,zal deze KUNU zich verspreiden over heel SURINAME , believe me .


  Maak melding

 5. Dit is het product van 10 jaar paars. 10 jaar en in staat iemand een mes in zijn buik te duwen.
  Geboren, als revo jongen. Opgegroeid in een paarse periode los van normen en waarden. Los van God. Met Bouta als pres.
  God, wat voor hondenerfenis heeft paars aan ons achtergelaten. Een land beroofd van alles. van waarden en normen. Waar die smeerlappen zich op een groteske manier hebben zitten verrijken, land leeggeplunderd, alle resources aan het buitenland gegeven, alle inkomsten van het land verpand, de tactiek van de verschroeide aarde toegepast zodat regering Santhoki vleugellam wordt gelegd.
  God, wat voor smeerlappen is deze NDP regerin geweest onder leiding van die smeerlap Adhin en de meervoudige moordenaar Bouterse.


  Maak melding

 6. Sing Sing , dat jochie is op een paarse school geweest , en dan begrijpt iedereen het , daar leren ze hoe je moet moorden , , en die paarse opperrat bouta, gaf laatst toch het sein dat jongeren de wapens moesten oppakken , het is begonnen mensen , wees waakzaam.


  Maak melding

 7. In Nederland steken jongeren vanaf 13 jaar regelmatig elkaar ook dood. Is het dan ook de schuld van de regering of van de vorige regering. Wat een hersenloos gelul hier van de meesten.


  Maak melding

 8. Jullie doen alsof suriname het enige land is met heel veel ellende?er zijn in zuid Amerika landen die heel erger is en bar bars,spaanse koloniën zijn erger
  dan suriname, dat er harde en langdurig straffen moet komen, dat is zeker, en inderdaad dit heeft direct het gevolg van 10 jaar paars, inplaats het land te regeren, waren de paarse ratten bezig om het land leeg te roven, nou zijn de Surinaamse bevolking bevolking bevolking gefrustreerd, alles is duur, het is een ellende goed, maar dit hebben de surinamers zelf overzicht heen laten komen, no stem paars, national destruction party from dogy bouta


  Maak melding

 9. @Afiba even een vraagbaak de man af. Wat wil je suggereren ? Als in Nederland jongeren elkaar doodsteken moet de Surinaamse jeugd dit soort gedrag kopiëren? In de USA is een 9 jarig meisje van Indiase of Indische afkomst toegelaten tot de universiteit. Waarom nemen wij dit soort gedrag niet over ? Het lijkt alsof jij het gedrag van dit monster goedkeurt!


  Maak melding

 10. Van pestkop naar driftkop naar moordenaar. De ene keer dat het slachtoffer voor zichzelf opkomt wordt hij af gemaakt. Diep triest.

  “De 10-jarige Adwello A. heeft vandaag de 33-jarige Anthony Tosoe met een keukenmes bewerkt aan zijn linkerbovenborst. Als gevolg van de steekverwonding is het slachtoffer overleden.
  Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de 10-jarige het slachtoffer vaker pestte. Vandaag schold Andwello hem wederom uit, waarna Tosoe hem een pak rammel heeft gegeven.

  De 10-jarige liep naar de keuken en bewapende zich met een mes. Hij stak het slachtoffer een keer op zijn lichaam. Toen de politie van De Nieuwe Grond ter plaatse arriveerde, leefde Tosoe nog. Later gaf hij de geest.”

  Rust zacht Anthony.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.