Tijdens lockdown feestende dorpelingen bekogelen politie met stenen

12
politie-suriname-in-actie-nieuw

De politie van Brownsweg heeft in samenwerking met de politie van Brokopondo in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 december twee overtreders overgebracht naar het politiebureau. Dit nadat feestende dorpelingen de politie met stenen bekogelden meldt het Korps Politie Suriname.

De surveillerende wetsdienaren troffen in het dorp Bierudu feestende dorpelingen aan. Gelet op het groot aantal feestgangers, werd met assistentie van de politie van Brokopondo opgetreden tegen deze overtreders.

Het dienstvoertuig werd door de feestende dorpelingen met stenen bekogeld waardoor de voorruit barstte.

Het gelukte de wetsdienaren om enkele van de overtreders over te brengen naar het politiebureau waar die zijn opgehouden. Omstreeks 05.00 uur in de ochtend zijn de overtreders heengezonden.

Het onderzoek, voor wat de vernieling van het politievoertuig betreft, wordt voortgezet meldt de Surinaamse politie.


12 REACTIES

 1. Dit soort dingen kan je alleen in het verre zuiden vinden van suriname , waar wet en orde zoek zijn want het gezag daar laat alles toe. Waar is onze grote brunsie ?!


  Maak melding

 2. Als men het in de stadt niet kan beheersen,hoe wil je het in het binenland gaan handhaven, ze hebben daar geen last van cofid wel van de maatregels die ze opgelegd wordt ,dat begryp ik uit hun gedrag


  Maak melding

 3. Je kan duidelijk zien om welke omgeving het gaat. De soort van onze VeePee weet zich nooit aan regels te houden. Ze storen zich aan God noch gebod. Hun leider is ooit een geweldenaar geweest in SU, dus ze spelen ook altijd django. Suriname is van hun alleen in hun optiek en zij maken de regels.


  Maak melding

 4. De Urk van Suriname is nu Bronsweg. Jullie mosten hier niet gaan doen of het alleen in Suriname gebeurt. Het gebeurt wereldwijd. De mensheid houdt niet van regels.


  Maak melding

 5. Taunus@@ Wat voor kakkerlak soort ben je dan? 😂😂 Jullie ruiken je eigen stront niet, maar van andere wel. Je hebt veel VHP stinkdieren hier bij de Waterkant. Ik bedoel niet de normale VHPers, maar de racisten onder ons.


  Maak melding

 6. hé glenn , ben jij niet die kakkerlak , en het grootste stinkdier , en de alle grootste racist , , die Taurus heeft het alleen maar over verschillende apensoorten , , nou die zijn er genoeg hier in Suriname , en bij de Surinaamse Zoo hebben een apensoort ingebroken , , wat dacht je dat apen racisten zijn , zou zo kunnen , de mens stamt af van de apen???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.