Meer tegenslag voor Paramaribo ZOO: rovers plunderen kantoor

12
Meer tegenslag voor Paramaribo ZOO: rovers plunderen kantoor

De Paramaribo Zoo, die vorige week nog verplicht moest sluiten vanwege de aangescherpte corona maatregelen, heeft na het kerstweekend een nieuwe tegenslag moeten verwerken. De nationale dierentuin van Suriname heeft namelijk bezoek gekregen van rovers.

Directeur John Altenberg zegt tegen de Surinaamse krant Dagblad Suriname, dat de schade heel groot is. De criminelen haalden het kantoor overhoop nadat ze de dienstdoende bewakers hadden mishandeld en beroofd van hun persoonlijke spullen.

Volgens de krant hebben de dieven zelfs kans gezien om het camerasysteem met de beelden mee te nemen en een auto van een personeelslid als vlucht auto te gebruiken. Deze is elders afgebrand door de politie aangetroffen.

De rovers zijn nog voortvluchtig. De politie heeft de zaak in onderzoek.


12 REACTIES

 1. Is familie van @Bongbolo Krabita uit Hoogvliet Zalmplaat. Bong-Olo Kra-Bita arme is vroeger misbruikt waardoor het geen verschil meer ziet tussen goed en kwaad. Ach wat zielig ,arme kind.


  Maak melding

 2. Alleen beesten kunnen dit soort akkefietjes uithalen. Als de politie deze figuren pakt , kunnen ze gewoon als voer gebruikt worden voor bepaalde dieren daar. 2 vliegen in een klap.


  Maak melding

 3. Ai baja! den leeuw foe pengel no de moro en den no’abi tifi moro foe beti, waardoor den rovers de nak den slag. Te den leeuw foe Pin Pin ben de tide na dai en ben barie, a betre ie ben abi dia foetoe. Anders ie .a!, me taigi!


  Maak melding

 4. Micha hoe kom jij erbij dat de rovers geen eerlijke proces zullen, als ik naar de Surinaamse kps en de justitie hun handelingen zie wat het functioneren, dan typeert ik heronduit eerlijke, er maar 1 soort die lui is om te werken, en die hebben het voorzien op hard werkende brada sisa, aan Surinaamse politie een advies knal ze neer, het is al moeilijk in suriname, deze dieven moeten opgeruimd worden, daar ben ik voorstander van!!


  Maak melding

 5. Braziliaans systeem vanaf een afstand neerschieten
  Wat zullen de hardwerkende blij zijn, soet ding foefoermang no mercy, enough is enough,zolang er geen harde beleid wordt ingevoerd ,zullen deze kroesie blijven stelen,


  Maak melding

 6. deze boeven zijn aasdieren , en als de politie ze oppakt net wat J.B. zegt gooi ze in de kooien van de roofdieren , , nou die weten er wel raad mee . ( misschien zijn het wel paarse ratten , de leeuwen houden wel van een tussendoortje .)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.