maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTas met groot geldbedrag weggenomen bij frontale aanrijding

Tas met groot geldbedrag weggenomen bij frontale aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de zware, frontale aanrijding op kerstnacht aan de Martin Luther Kingweg, waarna een brandweerman om het leven kwam, is een zwarte tas inhoudende een groot geldbedrag in SRD weggenomen van een van de betrokkenen bij de aanrijding. Aan de opsporing en aanhouding van de verdachte van de diefstal van de zwarte tas wordt gewerkt, meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens het onderzoek van de Surinaamse politie is gebleken dat de bestuurder van de Toyota Wish, de 26-jarige brandweerman Lorenzo Cairo, met een mede inzittende E.O. (23) over de Martin Luther Kingweg reed. Zij kwamen vanuit de richting van Paranam gaande in die van Paramaribo.

De bestuurder van de Toyota Lexus, de 31-jarige autobestuurder R.D kwam vanuit tegenovergestelde richting. Ter hoogte van de Casialaan haalde Lorenzo een file in en kwam vervolgens frontaal in botsing met zijn tegenligger R.D. Beide bestuurders en de mede inzittende E.O. liepen letsels op.

Lorenzo die er erg aan toe was, werd door de 27-jarige R.P. in een ander voertuig voor medische hulp overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. R.P. kreeg aan de Martin Luther Kingweg op de brug van de Saramaccadoorsteeg een klapband, waardoor het voertuig tot stilstand kwam. Terwijl de bestuurder R.P. naar hulp zocht om Lorenzo voor medische hulp verder af te voeren naar de SEH, vertoonde Lorenzo geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood vast. 

De autobestuurder R.D. heeft fracturen aan zijn benen opgelopen en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, terwijl de mede inzittende E.O. na medische behandeling is heengezonden.

De tas met groot geldbedrag werd weggenomen uit de auto van R.D. aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Verschrikkelijk natuurlijk wat er is gebeurd en dan heb ik het over de aanrijding en de dood.
  Wiens schuld het ook moge wezen
  En toch zijn er hier mensen zoals papitigri en robles die van mening zijn dat je het recht in eigen hand moet nemen dat je moet vluchten want je krijgt geen eerlijk proces en dat een boete bij rijden met alcohol voldoende moet zijn rbrown of die andere mongool rob die ook van mening is dat alcohol in het verkeer niet aan de kaak moet worden gesteld. dat agenten die gemerkt hebben dat er TOTAAL NIETS gebeurd als een leidinggevende een gevaar is voor de samenleving en dit aan het puibliek willen melden.
  Hulde en heel veel lof voor deze mannen. Maak Suriname schoon
  rob jochie, het nest bevuilen doe je als je het nest schoon is.
  wat deze agenten hebben gedaan is geprobeerd het vuile vieze smerige nest schoon te maken.een wezenlijk verschil dat jij niet ziet.
  Des te merkwaardiger, aangezien je zoveel gewerkt hebt bij de gemeenteplantsoenendiensten


  Maak melding
 2. @Sandra , deze rovers zijn genadeloos en hebben geen geweten. @laat Me, Bongbolo Krabita is één van zulke rover hier op Zalmplaat in Hoogvliet. Die komt net uit detentie .Dus ze zullen echt lekker slapen, geloof me!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES