Invoering solidariteitsheffing niet meer haalbaar, er komt een nieuwe datum

9
Surinaams geld srd Suriname

De DNA-vergadering van vandaag 29 december 2020, waarin drie (3) fiscale wetten zouden worden behandeld, is afgelast vanwege de COVID-19 situatie in Suriname. Een van de wijzigingsvoorstellen die in deze vergadering zou worden behandeld, is de invoering van de solidariteitsheffing in de inkomsten- en loonbelasting.

De solidariteitsheffing zou met de wijziging van deze wetten per 1 januari 2021 worden ingevoerd. Nu de vergadering van de DNA is afgelast, is de datum van 1 januari 2021 voor de invoering van de solidariteitsheffing niet meer haalbaar. De solidariteitsheffing wordt wel nog ingevoerd, maar op een andere datum.

Op welke dag deze heffing zal ingaan, wordt nog binnen de regering besproken. De regering zal de samenleving hierover tijdig nader informeren en er alles aan doen om de invoering van de solidariteitsheffing ook zo makkelijk voor een ieder te laten verlopen.


9 REACTIES

 1. ja konjo , , die vorige regering was bulshit , en nu die 16 dna ndp ratten , willen nog niet die heffing want het gestolen geld moet eerst weggesluisd worden , zodat het lijkt dat ze niet meer bij de rijken horen , en als dan die solidariteitsheffing wordt ingevoerd dan worden zij lager ingeschaald , , zo zie je maar weer de paarse ratten blijven stelen.


  Maak melding

 2. Mar deze regering is ook niet achter” we hebbn ook op een bulshit gestemd” alleen maar poppenkast
  Ga maar na je vp
  Oen no kong aksi mi law law sani mang!!!


  Maak melding

 3. ja konjo , die poppenkast van jou paarse regering de afgelopen 10 jaar was echt bulshit , , en aan je reacties kunnen we zien dat je laag geschoold bent , paars dropje , kun je het zelf wel lezen ??? en begrijpt jij het wel , maar jij zal het wel nooit snappen , oen.


  Maak melding

 4. Ach ja, zoals alle andere, weer een belofte niet nagekomen. List en bedrog heerst in Suriname en dat merk je in het dagelijks leven. Niemand vertrouwt de ander nog, er wordt op grote schaal gelogen, gestolen, gedood! De huidige leiders zullen er nooit in slagen, het goede voorbeeld te geven, HET ZIT GEWOON NIET IN HUN AARD!!!


  Maak melding

 5. Beste mensen,

  De maatregelen die de overheid neemt en de vele andere om de SRD weer gezond te maken, doet pijn en zal tot meer pijn lijden.
  Jullie kunnen niet van deze regering verwachten dat er gelijk met geld zal worden gestrooid. Dat zou de boel alleen maar verergeren. Willen jullie straks een kruiwagen kopen om de maandelijks salaris op te halen bij de werkgever?

  Wees nu even blij dat er bezuinigd wordt. Dit is een goed teken. Er is namelijk teveel SRD in omloop en dat moet worden afgeroomd. Doe je dat niet, dan wordt het geld waardeloos.

  Om de pijn te verzachten kan je het volgende doen.
  Ga alvast zelf planten en geniet van je onbespoten groenten.
  Geef minder uit aan buitenlandse producten als het in eigen land ook kan worden gemaakt.
  Steun de binnenlandse productie en wees productief.
  Kijk niet wat de regering voor jou kan doen, maar kijk wat jij voor het land kan doen.

  Wees positief: het is het bittere dat nu doet voor een gezond Suriname in de toekomst en dat moet.

  Een gezond 2021 en dat de regering de kans krijgt om land en volk weer op de been te krijgen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.